TUMMYTOX blogs.

6 SFATURI DE LA EXPERȚI PENTRU UN ABDOMEN PLAT

Există câteva căi nedureroase și mai durabile pentru a obține un corp uimitor. Aici sunt alimentele, trucurile și exercițiile pe care le recomandă specialiștii. Sfaturile ingenioase te vor ajuta să pierzi kilograme, să scapi de balonare și să te simți și mai frumoasă!

image

1. Ca și KOURTNEY

„Planck-ul este un favorit, iar noi îl ducem la un alt nivel prin depărtarea și apropierea picioarelor pentru ca în același timp să ridici și să cobori șoldurile! Întărește nu numai abdomenul ci și soldurile si coapsele. Beneficiul acestui exercițiu te ajută să slăbești, își diminuează balonarea și te face să te simți mult mai sigură pe tine. "

- Antrenorul lui Kourtney Kardashian - Don Brooks

2. BATON CU PROTEINE

"Între orele 15:00 și 16:00 trebuie să mănânci o gustare care conține proteine, să mănânci un baton de proteine, o bucată de brânză cu conținut scăzut de grăsimi sau câteva migdale alături de un măr.

-Natasha Turner, naturist, autor Dieta hormonală

3. FĂRĂ ZAHĂR

"Mănâncă cât mai puțin zahăr posibil, menținând insulina scăzută și menținând nivelurile de glucagon ridicate, nu mai simți nevoia de zahăr... este atât de simplu".

-Jorge Cruise, autorul The Belly Fat Cure

4. Mestecă!

„Mestecatul este soluția nr. 1 pentru a preveni balonarea. Mestecă mâncarea până când este ca o pastă. Digestia începe în gură, și fără mestecarea adecvată, alimentele nu sunt digerate bine.“

-Dawn Jackson Blatner, RD, autor al Dietei Flexitare

5. ÎMBRĂCĂMINTEA

"Dacă aveți coapse groase, purtați fuste sau pantaloni mulați. Purtați un decolteu sub formă de iimă (en coeur) - asigurați-vă că aveți un sutien bun - nu ar trebui să fie întins la maxim".

-Kim Johnson Gross, Expert în stil și autor al Ce să porți pentru tot restul vieții tale

 6. RÂZI

„Cel mai bun pentru abdomenul tău este să râzi. De fiecare dată când râzi, ți se vor întări mușchii abdominali. Există chiar și lecții de yoga pentru râs. Și când râzi mult mușchii abdominali se vor simți.“

-Kristin McGee, expert în Pilates

De asemenea, echipa noastră TummyToxare un sfat pentru tine!

SKINNY ME TEA!

Toate sfaturile sunt foarte utile, dar multe fete nu au timp pentru sport sau mâncare sănătoasă. De aceea am dezvoltat un produs special pentru tine!

SKINNY ME TEA - ceaiul care ajuta la arderea grasimilor si oferă o talie atrăgătoare, subțire. RAPID, UȘOR ȘI EFICIENT!

Află mai multe >>

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 99,00  RON Preț obișnuit 198,00  RON
Vezi produsul