TUMMYTOX blogs.

6 Motive pentru care ar trebui să consumi mai multă apă

Aproximativ două treimi din greutatea corpului o reprezintă apa. Așadar, fără apă ai putea supraviețui doar câteva zile. Dar nu cred că am putea ajunge acolo, dacă vei lua în seamă argumentele pro-apă.

image

1. Apa sporește activitatea neurotransmițătorilor.

Te ajută să-ți coordonezi mișcările, gîndurile și reacțiile la stimuli exteriori. Fără apă, te vei simți amețită și încet, organele tale nu vor mai funcționa la capacitate maximă.

2. Apa crește rezistența la efort fizic și intelectual.

Dacă ai momente în care te simți amețită și nu mai observi lucrurile din jur, ia-ți o clipă și bea o cană cu apă, apoi continuă să bei pe parcursul zilei.

3. Apa duce deșeurile metabolice, din fiecare părticică a corpului tău către ficat și rinichi, pentru a fi eliminate.

Apa ajută transportul și eliminarea substanțelor din corp. Astfel, cu cât bei mai multă apă, cu atât elimini substanțele nocive și rămâi cu substanțele nutritive, benefice corpului. În lipsa apei anumite organe își pot încetini activitatea sau chiar o pot stopa.

4. Apa ajută somnul, inducând un ritm normal.

5. Apa menține elasticitatea pielii.

Da! Bea apă să rămâi tânără, să ai o piele fără probleme.

6. Apa te ajută să îți dai seama dacă foame sau doar sete.

În dietele de slăbire, acest lucru este foarte important, deoarece te salvează de câteva calorii de care până la urmă nu aveai nevoie. Apa este singurul, cel mai important factor în scăderea și menținerea greutății. Împiedică depunerea de grăsime și reprimă pofta de mâncare.

De 6 ori APĂ! Sper că te-am convins, în ciuda faptului că știm că ești ocupată și nu ai mereu timp de tine. Dar este important să ai grijă de sănătatea ta. Noi te informăm, dar nu îți putem turna în pahar! Așa că, trăind în lumea gadgeturilor, pune-ți alarmă din 30 în 30 de minute cu mesajul “Eu beau apă ACUM!”

Și pentru un ajutor real, îți recomandăm ca odată cu apa să consumi și ceaiurile noastre, DailyKick și Sleep Tight

Ceaiul DailyKick se bea înainte de micul dejun cu 30 minute, iar ceaiul SleepTight, cu aproximativ o ora înainte de culcare.


Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul