Contactează-ne la: 312295205

Blog

5 MODURI DE A ARDE CALORIILE ÎN TIMP CE TE ODIHNEȘTI

Este clar pentru toată lumea că, dacă vrei să ai un corp sănătos și vital, trebuie să te miști. Ai reușit deja să-ți rezervi cel puțin o jumătate de oră pentru exerciții fizice în ziua ta ocupată?

Dacă da, te felicităm pentru că nu e ușor. Dacă nu ai reușit, nu-ți fă griji. Iată 5 moduri de a arde mai multe calorii în timp ce te odihnești!

1. Dormi mai bine

Somnul bun nu este important doar pentru sănătatea generală, ci ajută și la arderea caloriilor.  Dar nu numai asta, este înfricoșător să faci ca privarea de somn să fie mai îndelungată!  Participanții la un studiu au dormit doar 5 ore timp de 5 zile, timp în care au avut o medie de 0,82 kg! Prin urmare, somnul este extrem de important pentru sănătate și frumusețe, ajută organismul să se regenereze și chiar  arde calorii peste noapte.  Așa că mergi la culcare devreme și asigură-te că vei dormi 8 ore!

 

 2. Bucură-te de o ceașcă de ceai

Un remediu antic pentru multe boli, ceaiurile sunt tocmai cele care au cele mai multe beneficii. Sunt bogate în antioxidanți, promovează  mai bine digestia și metabolismul și favorizează topirea grăsimilor.

3. Bea multa apă

Știai că corpul nostru este format din 60% apă și este esențial pentru absolut orice celulă din corp. Hidratarea bună este esențială și poate elimina oboseala, îmbunătățește capacitatea cognitivă, menține pielea frumoasă și proaspătă și poate ajuta la pierderea în greutate. În plus, atunci când bem apă mai multă, poate duce la  topirea mai multor calorii.

4. Deblochează-ți mușchii

Corpul uman arde calorii mult mai ușor dacă are mai mult mușchi decât grăsime. Ceea ce înseamnă că cu cât ai mai mult mușchi, cu atât mai multe calorii vei arde, chiar și atunci când te odihnești (respirație, somn, sarcini zilnice).

"5 kilograme de mușchi ar dizolva 50 de calorii pe zi în repaus, în timp ce 5 kilograme de grăsime ar dizolva doar 20 de calorii", potrivit cercetătorului Universității Yale, Christopher Wharton, Ph.D.

5. Încearcă antrenamentul cu intervale

Antrenamentul la intervale constă în exerciții de mare intensitate cu pauze scurte. Poți pune acest tip de antrenament în activități precum mersul, înotul, ciclismul, dansul și altele asemenea. Cel mai bun lucru despre acest antrenament este că durează o perioadă scurtă de timp, dar topirea caloriilor durează mult timp, chiar și atunci când terminăm exercițiile fizice.

Deveniți o Wonder Woman!

Aceste sfaturi pot părea un pic complicate pentru tine, pentru că este încă greu să ții pasul cu toate responsabilitățile și să îți faci griji cu privire la lucrurile suplimentare. Dar avem un ajutor pentru tine, un pachet Wonder Woman care te va ajuta să rămâi hidratată, să îți grăbești metabolismul, să îți curețe corpul de toxine și, cel mai bine, să dizolvi grăsimile și să menții mușchii super sexy!

Click și descoperă acum Wonder Woman + exerciții pentru coprul tău

Odată ce începi transformarea corpului, va deveni mult mai ușor,  iar dacă urmezi sfaturile noastre, nu va trebui să petreci ore în șir în sala de sport, deoarece vei arde cu succes calorii chiar și în timp ce urmărești seriile preferate sau citești cartea preferată!

← Înapoi la blog