TUMMYTOX blogs.

5 semne că organismul tău plin de toxine îți blochează pierderea în greutate (și ce poți face în acest sens)

Crezi că este nedrept că nu poți pierde în greutate? Fă-o corect în 15 zile!

image

Din cauza alimentelor de slabă calitate, obiceiurilor proaste și mediului plin de toxine, mulți oameni suferă de exces de toxine. Din păcate. Asta chiar dacă corpul uman este bine echipat pentru eliminarea toxinelor.

Sistemul limfatic, ficatul, rinichii, și sistemul digestiv lucrează împreună pentru a menține corpul sănătos, în formă, fără grăsimi în exces și acumulări de toxine.

Dar corpul uman nu a fost niciodată echipat pentru a lupta cu atât de multe toxine, bacterii, xenohormoni și poluare. Când se acumulează prea multe toxine, este timpul să acționăm.

Dacă observi 2 sau mai multe din semnele de mai jos, ai nevoie de o detoxifiere:

  • Acumulezi grăsime în jurul taliei.
  • Pur și simplu nu poți slăbi sau dacă slăbești e vorba de o cantitate nesemnificativă.
  • Ești obosită tot timpul.
  • Suferi de balonare și umflare.
  • Pielii tale îi lipsește strălucirea sănătoasă.
  • Celulita este vizibilă

Te întrebi care este legătura între un corp plin de toxine și creșterea în greutate?

Este simplu - atunci când corpul nu poate elimina microelementele dăunătoare în mod eficient și suficient de rapid, ascundem toxinele pentru a ne proteja.

Când nu se elimină toxinele, celulele adipoase vin să ne protejeze de impactul dăunător și să încapsuleze ceea ce rămâne.

Mai simplu spus, ascundem toxinele în excesul de grăsime corporală.

Dacă acest exces de grăsime nu este eliminat, problema trece pur și simplu la etapa următoare (inflamație) atunci când depozităm și mai multe grăsimi și eliminarea toxinelor devine și mai dificilă.

Slăbirea presupune topirea celulelor în care sunt blocate toxinele. Iar corpul tău nu vrea să le elibereze.

Cum să elimini toxinele și să slăbești atunci?

Deoarece creșterea în greutate și eliminarea toxinelor sunt strâns legate și se completează reciproc, este mai bine să te detoxifiezi și să slăbești în același timp.

  • Cu cât mai bine eliminăm toxinele, cu atât mai puțină grăsime va trebui să depozităm.
  • Cu cât topim mai multă grăsime, cu atât vom putea elimina mai multe toxine.

IMPORTANT: Este foarte important ca organele de eliminare (detoxifiere) să funcționeze corect, astfel încât toxinele care scapă din grăsimea topită să poată părăsi corpul cât mai curând posibil. Aceasta trebuie să fie prioritatea ta! Acesta este singurul lucru pe care corpul tău îl dorește și este dispus să îl facă: eliberarea toxinelor blocate - dacă te asiguri că părăsesc corpul rapid și sigur.

Eliberează-ți corpul de toxine cu 15 Days Detox

Ce-ar fi dacă ți-am spune că-ți putem oferi o detoxifiere de 10 ori mai puternică decât alte produse similare de pe piață, care te va ajuta să-ți cureți principalul organ în detoxifiere - ficatul - și să scapi de toxinele acumulate?

15 Days Detox îți va detoxifia corpul cu doar 2 capsule pe zi! Tot ce trebuie să faci este să consumi o capsulă dimineața și alta seara pentru o detoxifiere completă a corpului.

Și nu, nu este magie! Folosim doar un extract de armuriu de 10 ori mai biodisponibil decât majoritatea produselor pentru detoxifiere de pe piață. Acest lucru înseamnă că corpul tău îl va putea folosi mult mai eficient!

Și pentru ca detoxifierea să fie și mai puternică, am adăugat anghinare, vitamina E și piperină - te vor sprijini în procesul de slăbire și detoxifiere!

Vei vedea primele rezultate după doar 15 zile*, te vei simți mai energică, îți vei îmbunătăți digestia și ușura procesul de pierdere în greutate!