TUMMYTOX blogs.

5 PAȘI PENTRU O IMUNITATE PUTERNICĂ

Sistemul de imunitate te apără de milioane de microbi, virusuri, toxine si paraziti care iti invadeaza corpul.

Ne dorim să fii sănătoasă și de aceea am creat cei mai importanți 6 pași pentru a-ți forma o imunitate puternică.

image

5 PAȘI PENTRU O IMUNITATE PUTERNICĂ



 1. 30 Minute de mişcare în fiecare zi 

După orele de birou sau înainte, alege momentul când să te relaxezi făcând mișcare și punându-ți corpul la o activitate plăcută.

2. Antioxidanți

Vitaminele A (morcovii, papaya, dovlecii, conopida, broccoli, varza comuna si varza de Bruxelles), C (citricele) și E (mustar, varza creata, spanac, verdeturi, migdale, alune, ulei de floarea soarelui, seminţe de bumbac, ulei de cocos - toate presate la rece) şi Complexul de vitamine B (cartofi, somon, morcovi, fasole pastai, sparanghel, ton, pepene galben, vinete, mazare, varza creata sau nuci)

3. Mergi la saună

Prin eliminarea toxinelor din corp se crește imunitatea. Alege sauna uscată, umeda sau aromată. Oricare dintre ele este benefică.

4. Detox

Dieta bazată pe fibre, a plantelor cu efect depurativ. Elimină produsele de origine animală, dulciurile, cafeaua, făinoasele şi pune accent pe legume şi fructe consumate în stare proaspătă sau sub formă de sucuri.

5. Pachet imunitate

Corpul nostru luptă cu toți acești invadatori cu ajutorul sistemului imunitar. Dar chiar și sistemul nostru imunitar are nevoie la rândul lui de ajutor. De aceea Ceaiurile DailyKick & SleepTight şi Ursuleţii multivitamine sunt aici!

 

Ajutoare naturale pentru susținerea sistemului imunitar

Daily Kick Tea

Amestecul special de ceai verde, fenicul dulce, anason, chimen și mentă reduce balonarea și accelerează procesele metabolice. Începe ziua cu o cană de ceai! Se consumă cu 30 minute înainte de micul dejun.


Sleep Tight Tea

Ingredientele active din ceai (coaja de portocală, hamei, lemon grass) promovează procesele naturale de detoxifiere din organism. Cu ajutorul acestor plante corpul se va detoxifia peste noapte și se va regenera, pregătind organismul pentru ziua următoare, fără stres și balonare.Se consumă cu aproximativ o oră înainte de culcare.

Doar cu o cană de ceai Immuny pe zi îți vei întări sistemul imunitar

Produse pentru tine

FRUMUSEȚE/SĂNĂTATE/SLĂBIRE
-60%
Preț special 96,00  RON Preț obișnuit 237,12  RON
Vezi produsul