TUMMYTOX blogs.

Crăciunul bate la ușă. 4 SFATURI SIMPLE DESPRE CUM SĂ SUPRAVIEȚUIM LUNILOR RECI PLINE DE BUNĂTĂȚI

Crăciunul bate la ușa noastră. Oriunde te uiți piețele de Crăciun clipesc și strălucesc. Mmmm, vin fiert aromat. Mmmm, bomboane gustoase ... de ce să nu te tratezi puțin, este doar o dată pe an. Hai să recunoaștem, decembrie este luna plină de mâncare și băuturi parfumate.
Citește mai departe și inspiră-te din sfaturile noastre despre cum să fii în formăîn lunile de iarnă și nu numai!

image

1. Bucură-te de un pahar cu apă caldă și lămâie, pe stomacul gol!

Apa cu lămâie te va învioraîmbunătățește digestia, te va ajuta dacă suferi de constipațieîți curăță pielea și îți umple stomacul, așa că o vreme nu îți vei dori toate bunătățile pe care le vezi în bucătărie :-)
În plus, lămâia conține niveluri ridicate de antioxidanți și vitamina C și este ajutorul ideal pentru funcționarea și consolidarea corespunzătoare a sistemului imunitar, care este util mai ales în această perioadă rece. Sfatul editorului - adăugarea de ingrediente suplimentare nu-ți va deranja ritualul zilnic. Adăugă în pahar câteva frunze de mentă, puțină scorțișoară, o lingură de miere, ghimbir sau fructele preferate. Nu există limite la imaginație.

2. Umple-ți burtica și încălzește-te cu minimum de calorii

Un bol de supe calde, frumos colorate, de legume îți va încălzi nu numai burtica, ci și sufletul. Legumele conțin o mulțime de vitamine, minerale, fibre și au un minim de calorii.
Un ajutor ideal pentru a-ți reduce aportul de calorii în timpul zilei, când știi că seara te așteaptă o petrecere de Crăciun în care este posibil să sari peste dietă!

3. Mișcă-te!

Nu contează cum te miști. De exemplu, poți obține 1, 2 opriri și faci o plimbare, parchează la celălalt capăt al parcării sau folosește scările în locul liftului.Într-o zi liberă, găsește un moment pentru tine și începe o activitate care te va distra. Fie că este vorba dedans sau yogaCorpul și mintea ta îți vor fi recunoscători!

4. Și cel principal? Bucură-te!

Cel mai important lucru dintre toate, dar multe persoane îl ignoră. Bunăstarea mentală este o parte integrantă a fitness-ului tăuGândirea pozitivă, încrederea în sine și modul în care ne percepem pe noi înșine vor face multă muncă pentru noi, chiar dacă vom câștiga câteva kilograme în timpul sărbătorilor. :-)

Setează programul Skinny Jeans ca ajutor perfect!

Acest kit foarte dorit conține 3 produse care te ajută să îți cureți corpul de toxine, să crești arderea grăsimilor și să accelereze metabolismul în timp ce te relaxezi.
Setul include:

  • Draining Drink INTENSE - o băutură de detoxifiere și depurare care te va ajuta să elimini excesul de apă și toxine și să reduci semnele vizibile ale celulitei
  • Fat Burner îți ridică în mod natural temperatura internă și grăbește arderea grăsimilorConține 100% formă pură de L-carnitină, care folosește depozitele de grăsimi ale organismului ca energie. Cu Fat Burner, arzi semnificativ mai multă grăsime pentru activitate fizică și relaxare!
  • Ceaiul Skinny Me ajută la arderea grăsimilor și la accelerarea metabolismului

Produse pentru tine

SOLUȚIE COMPLETĂ PENTRU SLĂBIRE
-65%
Preț special 137,00  RON Preț obișnuit 386,00  RON
Vezi produsul