TUMMYTOX blogs.

30 Minute mișcare zilnică

Plimbarea are numeroase efecte dovedite științific asupra bunăstării fizice și psihice. Este cea mai naturală formă de mișcare pentru oameni și este potrivită pentru toată lumea. Mersul pe jos ajuta la intarirea muschilor, arde calorii si are grija de sanatatea si vitalitatea tuturor sistemelor corpului.

image

Consumi de trei ori mai multă energie în timpul odihnei. Acest lucru înseamnă că vei arde mai multă energie chiar și atunci când o să te așezi în fața televizorului, atâta timp cât îți întărești musculatura prin exerciții.

Cu 30 de minute de mers pe jos intens pe zi vor:

  • Crește serotinina și dopamina - doi hormoni responsabili pentru senzația de fericire și bunătate
  • Îmbunătățiți abilitățile mentale și crește puterea gândirii creative
  • Arde excesul de grăsime, deoarece este o pregătire intensivă medie care folosește rezerve de grăsime din formă de energie
  • Reduce considerabil riscul disazelor, cum ar fi diabetul și bolile cardiovasculare
  • Îmbunătăți circulația și reduceți riscul de vene varicoase
  • Îmbunătăți digestia - prin întărirea mușchilor de bază veți întări și mușchii gastrointestinali
  • Îmbunătăți aptitudinea fizică și creșteți nivelul de energie, sporind astfel calitatea vieții
  • Stimulează metabolismul și crește arderea caloriilor

Cum să începi mersul pe jos?

Ca și în orice exercițiu, consistența este esențială. Plimbarea este instrumentul perfect pentru a crea un obicei de activitate fizică regulată într-un începător perfect.

Cum să rămâi consecvent:
Deplasează-te în același timp, în fiecare zi - de exemplu, înainte de micul dejun, după serviciu, la ora 19:00 etc.
Ajustează orele de antrenament la programul dvs. Gândește-te ce oră este bună pentru tine, luând în considerare stilul tău de viață și obligații pe care le poți avea.
Setează mementouri și respectă planul.
Mergi înainte cu exercițiul, indiferent de ce dacă ești în stare proastă sau obosită - o faci oricum. Te vei simți mult mai bine după aceea. În plus, îți vei da seama că ai reușit, în loc să stai degeaba și asta îți va spori încrederea în sine. Vei fi gata pentru provocări și mai mari! :)

Dar ce zici să pierzi in greutate? Este destul doar mersul pe jos?

Dacă faci o plimbare plină de viață în fiecare zi și urmărești o dietă sănătoasă cu un deficit caloric (adică arderea mai multor calorii decât consumarea acestora), vei pierde în greutate și vă vei îmbunătăți vitalitatea corpului pe termen lung.

În orice caz, efectele de mers pe jos pot fi înmulțite cu 10 dacă, alături de mersul pe jos și atenția la alimentație, consumi arzătorul de grăsimi Fat Burner Drink.

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII
-50%
Preț special 107,00  RON Preț obișnuit 213,76  RON
Vezi produsul