Livrare în 4-6 zile lucrătoare

100% Garanția banilor înapoi

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 149 RON

Relații cu clienții (Lun-Vin 09:00-17:30) 312295205

Blog

3 trucuri simple pentru un abdomen plat

 

Ai decis în cele din urmă să incluzi şi activitatea fizică în viața ta? Nu contează dacă vrei să pierzi în greutate sau doar să-ţi modelezi fizicul. Am pregătit câteva sfaturi care te vor ajuta să grăbeşti efectul modelării.

Antrenamentul la interval

Orice activitate fizică este mai bună decât să nu faci nimic. Dar unele activităţi sunt mai eficiente în ceea ce privește arderea grasimilor. Studiile au confirmat că activitatea anaerobă este cea mai eficientă metodă de a arde grasimi, chiar mai bine dacă este făcută la intervale. Antrenamentul la interval durează între 10 și 20 de minute și este mult mai eficient decât alergatul sau ciclismul: stimulează arderea grăsimii, creşte masa musculară şi este, de asemenea, un bun antrenament cardio. Datorită efectului “ afterburn „ continui să arzi calorii, chiar și după ce ai terminat antrenamentul, și din cauza intensității arde mai multe calorii în mai puțin timp.

 

Proteina este importantă

Mușchii sunt aliatul lor în pierderea în greutate. Cu cât este mai masa musculară este mai mare, cu atât mai multă grăsime vei arde. Asta înseamnă că mănânci mai mult fără a lua în greutate. Dar de ce proteine? După antrenament, corpul tau are nevoie de proteine pentru a se regenera și dacă nu le primeşte din mâncare le va lua din mușchii. Aşadar, mâncați alimente bogate în proteine la scurt timp după antrenament.

 

Băutura care distruge grăsimea

Ai auzit vreodată de thermoburner? Acestea sunt substante care te ajuta să arzi mai multe grăsimi, în special în timpul activităţii fizice. Cel mai puternic arzător de grăsime este L-carnitina.

 

Cea mai pură L-carnitină din lume poate fi, de asemenea, găsită în băutura noastră Fat Burner Drink. Aceasta conține şi alte ingrediente care contribuie la topirea grăsimii: guarana creşte nivelul de energie scade foamea, ceaiul verde previne acumularea de zaharuri sub formă de grăsime și ceai de mate, care îmbunătăţeşte starea de spirit, stimulează metabolismul și crește consumul de grăsimi. Încercați acum, pentru numai 59 RON, 1+1 GRATIS!

 

Fat Burner Drink Intense

Băutură cu L-Carnitină 1000mg, garantează rezultatele a 100-minute de antrenament în doar 20 minute și arderea caloriilor ce durează și după ce ești în repaos

Fat Burner Drink Intense -38%

Pret normal: 79,00 RON

Prețul tău: 49,00 RON

× Inchide

Înapoi la blog