21 METODE DE SLĂBIRE DOVEDITE ȘTIINȚIFIC DE LA DR. GREGER

Realizăm un stil de viață sănătos, cu mici modificări, la fel și dieta. Astăzi vă aducem o listă cu mici modificări pe care trebuie să le faceți pentru a vă menține dieta sub control.

Fie că ne luptăm cu supraponderabilitatea toată viața, fie că am experimentat recent creșterea în greutate, vrem mereu să știm cum putem pierde în greutate în mod eficient și pe termen lung.

Dr. Greger, medic american, autorul și fondator al Nutritionfacts.org, a avut întotdeauna răspunsuri la întrebarea care este cea mai sănătoasă dietă. Dar, în 2019, și-a oferit opinia științifică despre cum să mănânci pentru a slăbi în mod eficient și pentru a-ți menține silueta.

În cartea sa recenta „Cum să nu ții o dietă a scris 21 trucuri pe care oricine care vrea să slăbească ar trebui să le știe.

21 de lucruri de știut înainte de a începe procesul de pierdere în greutate potrivit Dr. Greger

Dr. Greger a extras cele mai importante lucruri din studiul său amplu și a pus la punct o mini listă de trucuri pe care le poți efectua în fiecare zi pentru a pierde în greutate.

De fiecare dată când pregătești o masă:

1. Bea apă înainte de fiecare masă
2. Mănâncă alimente cu calorii foarte scăzute, cum ar fi țelina, înainte de fiecare masă
3. Adaugă 2 lingurițe de oțet la fiecare masă
4. Gândește-te la ceea ce mănânci, nu te lăsa distrată de alte lucruri
5. Mestecă bine, mănâncă încet și ia pauze scurte, mâncând cel puțin 20 de minute

In fiecare zi

Utilizează condimente: 

   6. Chimen negru
   7. Chimen maro
   8. Usturoi
   9. Ghimbir tocat
 10. Drojdie alimentară
 11. Bea ceai verde
 12. Bea multă apă
 13. Aruncă făina 
 14. Mănâncă micul dejun ca o regină, mănâncă un prânz normal și bucură-te de o cină ușoară 
 15. Mănâncă cu soarele 
 16. Fă exerciții fizice înainte de micul dejun sau de prânz
 17. Cunoaște-i întotdeauna greutatea 
 18. Fii conștientă de progresul tău

In fiecare noapte

19. Nu mai mânca după ora 7 seara 
20. Somn bun 
21. Stabilește-ți unghiul drept al patului 

Dieta Greger împotriva dietei explicată

La prima vedere, se pare că Dr. Greger cere prea mult de la oameni, care oricum se luptă deja cu obiceiurile alimentare. Dar în cartea sa, el a explicat că dieta sa poate fi doar un ghid, dar și un plan de dietă 100% - totul depinde de cititor.  

În general, Dr. Greger nu a aprobat niciodată alimentele care vin într-o cutie - este un fan al alimentelor neprocesate, care sunt pe bază de plante. Numeroase studii privind efectele pozitive ale consumului de alimente mai bune pot fi găsite în carte - precum legume proaspete, semințe de in, ovăz , fasole și fructe de pădure.   

Din păcate, a omis multe alte studii care s-au dovedit a fi de succes pentru slăbit prin alte mijloace. Acesta este un lucru pe care nutriționiștii și oamenii de știință îl critică cel mai mult - că este părtinitor.

Dar sfaturile sale - luate treptat - sunt valoroase și bune pentru sănătate. 

Pe scurt, el sugerează că oamenii ar trebui să mănânce alimente care sunt:

 • Antiinflamatoare
 • Chist
 • Cu un conținut ridicat de fibre 
 • Cu un conținut ridicat de apă
 • Cu puțină sarcină glicemică
 • Cu puțină grăsime adăugată 
 • Cu puțin zahăr adăugat
 • Mâncare care dă mai puțină dependență
 • Săracă în calorii
 • Cu puțină carne
 • Cu puțină grăsime procesată
 • Cu puțină sare
 • Cu un indice de insulină scăzut  

Concluzie

Privind sfaturile Dr. Greger cum să urmezi o dietă, vedem că știm toate acestea de mult timp. Acestea sunt aceleași sfaturi pe care ne-au învățat bunicile noastreMănâncă legume, bea apă, nu mânca prea târziu și du-te la culcare devreme.

Dacă ești în căutarea unei soluții eficiente de slăbit, concentrează-te asupra a ceea ce știai deja: mănâncă cât mai multe alimente reale, neprelucrate, colorateBucură-te de corpul tău și mișcă-te în fiecare zi, după cum vrei. Relaxează-te și răsfață-te cu un somn bun. Este un mod de viață și fiecare schimbare pentru zile mai buneȘi aici suntem complet de acord cu Dr. Greger!

Ajutorul suplimentar este Draining Drink 1+1 GRATIS și Shkaer GRATIS!

Draining Drink este o băutură de drenaj care te ajută să îți remodelezi corpul cu formula sa inovatoare și te face să te simți și să arăți bine! Conține ingredientul patentat CactiNea care a convins 80% dintre consumatori. Studiul asupra CactiNea a demonstrat că consumatorii au slăbit cu ușurință, după prima fază de pierdere în greutate, în timpul căreia se elimină excesul de apă, se curăță ficatul și intestinele.

Mod de consum: Doza zilnică recomandată este de 1 plic dizolvat în 1 litru de apă și băut în timpul dimineții.

Se înțelege grozav cu sfaturile lui Greger și te pot ajuta în călătoria ta de slăbire deoarece conține toate ingredientele necesare!