TUMMYTOX blogs.

11 Ingrediente de slăbit care vor arde efectiv grăsimea

Te-ai gândit de multe ori să-ți îmbunătățești digestia, stilul de viață, alimentația și să te apuci de mișcare. Chiar ți-ai dori să slăbești câteva kilograme dar nu știi cu ce să începi, ce diete să alegi și nici care dintre suplimentele alimentare sunt mai bune.

image

Pentru a ajunge la acea siluetă mult dorită este bine să înțelegem baza slăbirii. De unde se pornește și și cum trebuie să acționăm.

Pentru început, trebuie să înțelegem ce este metabolismul și cum îl putem accelera,prin ce metode și cu ce ajutoare.

Ce este metabolismul

Toate organismele vii sunt compuse din cea mai simplă unitate de viață - celula. În fiecare celulă, apar în mod constant reacții chimice care consumă și eliberează energie în proces.

Aceste reacții sunt împărțite în două categorii - acelea care sunt anabolice și catabolice; reacțiile anterioare utilizează energia pentru a construi molecule, în timp ce acestea din urmă dau energie, deoarece descompun substraturi complexe (cum ar fi, de exemplu, glicogenul).

În cel mai simplu mod, metabolismul este suma tuturor acestor reacții fiziologice din interiorul celulei care sunt necesare pentru a susține viața.

Din nou, metabolismul este un sistem foarte complex de reacții în celulele care susțin viața și există o intrare și ieșire energetică intrinsecă din aceste procese (astfel, organismele vii necesită hrană).

Accelerarea metaolismului

Rezumatul trunchiat al metabolismului, ar trebui să fie mai degrabă intuitiv faptul că creșterea vitezei metabolice crește esențial viteza reacției anabolice / catabolice în celule și, prin urmare, va fi nevoie de mai multă hrană pentru a rămâne într-o stare energetică bazală .

În cazul pierderii grăsimilor, dorim de fapt să evităm tot timpul o stare energetică pozitivă sau echilibrată, deoarece ar inhiba procesele catabolice, cum ar fi eliberarea acizilor grași din țesutul adipos (adică lipoliza).

Procesele catabolice, cum ar fi lipoliza, au loc atunci când celula este o stare de energie negativă (care ar trebui să aibă sens intuitiv dat fiind că reacțiile catabolice furnizează energie pentru celulă).

Acest lucru este adesea atunci cand gurusii de sanatate adesea spun ca "caloriile in raport cu caloriile" este in cele din urma ceea ce conteaza la sfarsitul zilei pentru a determina daca vei pierde grasimea sau nu, care in cea mai mare parte este adevarul (cu cateva puncte mai fine a considera).

Suplimentele alimentare nu sunt magice

Înainte de a te concentra asupra ingredientelor pe care trebuie să le iei în considerare atunci când cauți un supliment eficace de slăbire, este important să știi că nici un supliment nu va "face munca pentru tine" sau va compensa obiceiurile alimentare slabe și lipsa exercițiilor fizice.

Prin urmare, suplimentele analizate aici ar trebui să fie utilizate împreună cu un exercițiu dedicat și un regim alimentar, nu ca un înlocuitor pentru acele opțiuni de stil de viață.

Cele mai bune ingrediente pentru arderea grăsimilor

Acetil-L-carnitina (ALCAR)

Carnitina este o substanță biochimică sintetizată prin intermediul aminoacizilor metionină și lizină. Forma biologic activă (L-carnitină) este necesară pentru utilizarea / descompunerea acizilor grași în matricea mitocondrială a celulelor. Este un sumpliment nutritiv cunoscut de marea majoritate a sportivilor de performanță, a antrenorilor sau a celor pasionați de diferite sporturi.

O insuficiență a carnitinei plasmatice conduce, în cele din urmă, la deteriorarea intrării acizilor grași în mitocondriile și, prin urmare, la oxidarea lipidică perturbată.

Mai pe scurt este un supliment care transformă celulele de grăsime în energie.
Este responsabila de transportul aciziilor grasi de la citosol (locul unde au loc majoritatea reactiilor chimice din organism) în mitocondrii (cunoscute și ca depozitele de energie ale celulelor) în timpul spargerii celulelor de grăsime pentru reproducerea de energie metabolică.

Doza zilnică recomandată, pentru adulți este intre 2 și 6 grame în fiecare zi. În cazul în care vrei să slăbești, administrează-l înainte de antrenamente, de sală, de efortul fizic cu o oră.

Cea mai pură formă de L-Carnitină se găsește chiar la TummyTeaTox, Fat Burner Drink. Conține și extract de semințe de guarana (Paulinia cupana) cu 10% cofeină, L-tartrat, extract de frunze de ceai verde (Camellia sinensis) cu 95% polifenoli și 0.5% cofeină.

 

Cofeină

Cofeina este o substanță organică alcalină (în special o metilxantină) găsită abundent în boabele de cafea, coca, frunze de ceai și alte alimente / plante.

Cum funcționează - Ingestia metilxantinelor amână amortizarea adenozin monofosfatului ciclic (cAMP) și a guanozin monofosfatului ciclic (cGMP) prin inhibarea enzimelor fosfodiesterazei (PDE); astfel că cafeina este considerată un inhibitor al PDE. Deoarece cAMP și cGMP sunt mesageri esențiali în transducția semnalului celular, procesele metabolice din celulă sunt trimise în "overdrive" după ingestia inhibitorilor PDE.

Prin urmare, rata metabolică ridicată ar fi favorabilă pentru a ajuta la arderea mai multor calorii. Această creștere a consumului de calorii poate fi susținută și de promovarea activității catecolaminelor prin cofeină. În esență, după administrarea cofeinei, aveți, în general, o capacitate sporită de performanță atletică.

Iohimbină

Yohimbina este un compus stimulant derivat din speciile de plante Pausinystalia yohimbe. Este un antagonist al alfa-2 adrenergic și acționează ca un inhibitor de monoaminooxidază (MAOI).

     Cum funcționează - Cercetarea pare să sugereze că, atunci când se iau pre-exerciții, yohimbina sporește activitatea lipolitică (eliberarea grăsimii) prin blocarea receptorilor adrenergici alfa-2 în adipocite și stimularea eliberării catecolaminelor. Se susține că yohimbina funcționează cel mai bine în absența insulinei (sau, de preferință, în starea de repaus alimentar).

Synephrine

Synephrine este un alt compus stimulant extras în principal din frunze de copaci Citrus aurantium (și se găsește, de asemenea, în cantitati de produse alimentare derivate din portocale). Este similar cu structura neurotransmitatorilor epinefrina și norepinefrina.

Capsaicina

Capsacinoidele sunt compușii găsiți în ardei care îi dau condimente / căldură. Literatura a susținut constatarea că capsaicina acționează pentru a crește cheltuielile metabolice. Măsurarea conținutului de capsaicină în anumite ardei este dată ca unități termice Scollville.

Cu toate acestea, dezavantajul de a consuma cantități mari de ardei iute pentru a ajunge la doze nominale de capsacinoide este impracticabil din cauza iritației gastrice și a altor maladii digestive.

    Cum funcționează - Cercetarea susține că mecanismul de creștere a cheltuielilor metabolice după ingestia de capsaicină se bazează pe stimularea beta-adrenergică. Se sugerează că această creștere a consumului de energie și scăderea concomitentă a coeficientului respirator afectează în mod pozitiv oxidarea grăsimilor.

    Cantitate: Este probabil ca o doză nominală să fie cuprinsă între 2-3 mg pe rând și poate fi luată de până la 3 ori pe zi.

    Când: În general, este preferat să iei capsaicină împreună cu mesele, deoarece poate provoca iritații gastrice pe stomacul gol.

Extract de ceai verde

Extractul de ceai verde a devenit un ingredient comun în multe produse de ardere a grăsimilor, în principal datorită capacității sale de a crește cheltuielile calorice (similară cu cea a capsaicinei).

Componenta primară din frunzele de ceai verde responsabilă pentru acest efect metabolic este galactatul epigallocatechin antioxidant (EGCG).

    Cum funcționează - galactatul de epigalocatechin acționează ca un inhibitor al enzimei catechol-O-metil transferaza, care servește la destrămarea catecolaminelor. Prin urmare, ingerarea EGCG intensifică activitatea neurotransmițătorilor, cum ar fi dopamina și epinefrina, care afectează în mod pozitiv arderea grăsimilor. De asemenea, este un agent anti-cancerigen și are efecte antioxidante puternice.

    Cantitate: Aceasta va depinde de concentrația EGCG furnizată de extractul de ceai verde utilizat. Efectele metabolice pozitive observate în literatura de specialitate sunt obținute cu o doză de aproximativ 150-250 mg de EGCG pe zi.

    Când: cu aproximativ 30-60 de minute înainte de a vă descurca, deoarece încetinește distrugerea catecolaminelor.

Pirolchinolină chinonă (PQQ)

PQQ este un compus organic conținut în chinoproteine (care se găsește în principal în bacterii) și este în principal recuperat din soia fermentată. În mod interesant, se pare că PQQ acționează pentru a crea noi mitocondrii în

Zmeura Cetonă (RK)

Zmeura cetonă este principalul compus aromat de zmeură roșie (Rubus idaeus).

Este de fapt destul de similară în structura chimică cu sinefrina și capsaicina (discutată mai devreme aici); prin urmare, este sugerat că RK este un ingredient meritoriu / compus pentru pierderea de grăsimi.

Hesperidina

Hesperidinul aparține unei clase de compuși organici cunoscuți sub numele de flavanone (o formă de flavonoizi glicozilați) și se găsește în principal în fructele citrice, cum ar fi portocalele, lămâile și limesul.

Împreună cu multe proprietăți antioxidante, hesperidina pare să acționeze sinergic cu naringin (care urmează să fie discutat în continuare) pentru a regla metabolismul carbohidraților și pentru a scădea ulterior insulina serică.

Naringin

Naringin este un alt flavanon care se găsește în fructele citrice (în special grapefruitul) și are o varietate de efecte antioxidante și metabolice la om.

forskolină

Forskolin aparține unei clase de compuși organici cunoscuți sub numele de terpeni (în mod specific, diterpenii).

Este derivat din planta indiană Coleus forskohlii. S-a constatat că forskolinul acționează pentru a crește nivelurile de AMPc intracelular și este astfel important pentru semnalizarea celulară.

Sursa