TUMMYTOX blogs.

10 motive pentru care ceaiul este excelent pentru tine

Îţi doreşti să pierzi în greutate, o piele mai fermă, să arăţi mai tânără şi să eviţi balonarea? De la mentă până la ceaiul verde, toate sunt extraordinare pentru corpul tău.

image

Detoxifierea

Păpădia curăță ficatul, ajutându-l să se regenereze și să funcționeze la o capacitate mai mare.

Pierderea în greutate

Ceaiul verde! Acesta îmbunătățește metabolismul și digestia, ajutându-te să arzi mai repede caloriile.

Probleme cu digestia şi balonarea

Răspunsul este ceaiul de mentă și fenicul. Ambele îmbunătățesc digestia, ajută în durerile de abdomen, spasme musculare și greață. 

Daily Kick Tea este soluţia eficientă în balonare şi pierderea în greutate. Acesta conţine ceai mentă, fenicul, anason, păpădie, chimen şi calciu. Ceaiul susţine utilizarea propriului țesut gras ca și sursă de energie. Amestecul de plante îți va reseta sistemul digestiv şi îţi accelerează arderea grăsimilor.

Insomnie, anxietate

Nu poți să dormi? Melisă şi Hamei au proprietăți care te ajută să te relaxezi și să te calmezi, melisa sigurând şi regenerarea corpului în timpul nopţii.

Lupta contra răcelilor și întărirea sistemului imunitar

Ești răcită? Încearcă ceaiul de ghimbir cu lămâie. Acest duo magnific este o armă eficientă împotriva răcelilor și împotriva infecțiilor bacteriene.

Menţine-ţi tinereţea și pielea strălucitoare

Ceaiul de rooibos ajută la menținerea corpului tău tânăr, datorită conținutului ridicat de antioxidanți.

Sănătatea dinților

Ceaiul Oolong ajuta la limitarea înmulţirii bacteriilor care cauzează cariile, infecții și boli ale gingiilor.

Inimă sănătoasă

Ceaiul negru reduce riscul de boli de inimă. Acesta ajută la menţinerea unui nivel mic de colesterol și trigliceride în sânge.

Prevenirea cancerului

Unii antioxidanţi se găsesc în ceaiul alb, care ajută la prevenirea cancerului.

Mai multă energie și o concentrare mai bună

Pe capul lui, iubitorii de cafea! Ai nevoie de un bust de energie? Mate este un ceai cu un conținut ridicat de cofeină, care conferă mai multă energie pentru persoanele cu un stil de viață foarte activ. De asemenea, ajută la concentrare și memorie.

Aşadar, motivele pentru a gusta o ceașcă de ceai sunt numeroase. Ceaiul nostruTummyTox Daily Kick este format din mai multe ingrediente despre care tocmai am vorbit aici: ceai verde, menta, fenicul ... se poate servi cald sau rece; este întotdeaunao combinație perfectă de gust, aromă și sănătate. În zilele reci toamnă, un ceai rece revigorant este o alegere excelentă.

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul