TUMMYTOX blogs.

CELE MAI BUNE 10 FILME DE CRĂCIUN ȘI CUM SĂ NU TE ÎNGRAȘI ÎN ACEST SEZON DE SĂRBĂTORI

Da, da ... am intrat în ultima săptămână înainte de Crăciun, ceea ce înseamnă că începe una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, când ne așezăm confortabil pe canapea, ne facem culcuș sub o pătură și ne uităm la filme de Crăciun cu fursecuri de Crăciun ...

De aceea, ți-am pregătit cele 10 filme preferate astăzi, astfel încât să poți începe maratonul imediat! Dar asta nu este tot, află mai jos ...

image

Deși este plăcut să petreci sărbătorile de iarnă acasă, anul acesta vom fi și mai retrași, ceea ce înseamnă că vom fi cu siguranță mai papali. De aceea, ți-am pregătit câteva sfaturi astăzi, astfel încât să nu exagerezi și să îți ții silueta sub control.

Să începem cu acea parte distractivă, filmele noastre preferate:

1. Home Alone (1990)

2. How the Grinch Stole Christmas (1966)

3. Elf (2003)

4. The Santa Clause (1994)

5. The Nightmare Before Christmas (1993)

6. It’s a Wonderful Life (1946)

7. Last Christmas (2019)

8. A Charlie Brown Christmas (1965)

9. The Holiday (2006)

10. The Polar Express (2009)

Și acum acea parte puțin mai distractivă, dar necesară dacă nu vrem să ne transformăm în Moș Crăciun;)

1. Acordă atenție porțiilor

Bucură-te de mâncarea pe care o iubești, dar nu exagera cu mărimea porții. Încearcă să iei puțin din tot ce este oferit pe masă și în cantități limitateDacă te grăbești imediat la toate bunătățile cu porții mari, nu există cale de întoarcere pentru tine, așa că încearcă să iei cât mai puțin posibil.

2. Nu lăsa dulciuri prin casă

După ce te-ai delectat cu niște fursecuri, lasă-le deoparteNu le lăsa mereu în fața ochilor tăi, pentru că știi că nu le vei putea rezista și le vei mânca pe toate!  

3. Trebuie să știi să spui nu

Deși este dificil să spui nu în acest moment, amintește-ți întotdeauna ce consecințe te așteaptă dacă spui da la tot ceea ce ți se oferă că... devii chiar tu ca Moș Crăciun. Rotundă, și nu vrei asta ;)

4. Nu exagera cu alcool

Deși vremurile sunt grele, exagerarea cu alcoolul nu este niciodată o idee bună , să nu mai vorbim de modul în care alcoolul te îngrașă de fapt.Bucură-te de un pahar de vin bun, dar nu mai mult de atât!

5. Alege ciorba seara

Dacă exagerezi cu masa de prânz, încearcă să o eviți seara. Mâncarea grea și exagerarea ei seara târziu este cel mai rău lucru pe care îl poți face pentru corpul tăuDeci, mai bine mănâncă niște supă sau o ciorbă ușoară .

6. Ieși oricum din casă!

De obicei, toți avem aceeași procedură - prânz și canapea. Dar încearcă să nu faci asta. Deși nu putem merge prea mult acum, o plimbare pe îndelete prin casă sau către un parc din apropiere te va ajuta să digeri alimentele mai ușor și să îți menți metabolismul în formă.

7. Bea multă apă

Dacă mâncăm o mulțime de alimente sărate, se poate întâmpla ca apa să rămână în corpul nostru (amintește-ți doar de Moș Crăciun cu burta uriașă, da, suntem siguri că știi senzația de balonare). Așadar, asigură-te că ai întotdeauna o sticlă de apă lângă tine și bei cel puțin 2 litri pe zi.

Cu toate acestea, nu exagera cu autocontrolul

La urma urmei, sunt sărbătorile și, dacă urmezi doar câteva dintre sfaturile noastre, vei face deja multe! Și pentru a nu fi prea stresată (pentru că nu vrem asta, vrem să te bucuri de sărbători), poți oricând să înșeli puțin și să folosești produsele noastre pentru a preveni acumularea de apă în corp, pentru a avea grijă de o detoxifiere ușoară și pentru a topi excesul de grăsime care sigur va ajunge și la tine.


Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII / REDUCEREA RETENȚIEI DE APĂ
-66%
Preț special 130,00  RON Preț obișnuit 378,00  RON
Vezi produsul