TUMMYTOX blogs.

Melissa: „Am slăbit 3,5 cm pe coapse în doar 1* lună!”

Melissa este o tânără de 30 de ani care, de-a lungul anilor, a încercat cu disperare să găsească o dietă potrivită pentru ea, care să-i permită să se simtă confortabil în corpul ei. După ce a încercat numeroase diete, acum poate, în sfârșit să vadă rezultate concrete și să- și găsească rutina zilnică ideală datorită produselor TummyTox!

Cunoaște-o pe Melissa din acest articol, vezi rezultatele pe care a reușit să le obțină și află care dintre produsele TummyTox sunt preferatele ei și de care nu se mai poate lipsi. Ar putea fi inspirația pe care o căutați!

image

Cât efort poți depune pentru a găsi soluția perfectă?

„De-a lungul anilor am experimentat mai multe tipuri de diete și din acest motiv mi-am schimbat de multe ori aspectul fizic, în funcție de planul alimentar pe care l-am urmat la un moment dat. Am făcut adesea greșeli urmând diete fără sens găsite pe internet care mi-au făcut mai mult rău decât bine. În plus, am simțit că îmi lipsește un supliment alimentar eficient.”

„Am ajuns să mă simt foarte rău în propriul meu corp: mă uitat în oglindă și îmi venea plângnu mă simțeam bine în preajma oamenilor și îmi era rușine să port anumite articole vestimentare. Toate acestea au avut un impact uriaș asupra stării mele de spirit, făcându-mă o persoană constant tristă și abătută. Stima mea de sine a fost într-adevăr la un nivel scăzut și am ajuns să cred că pentru mine nu mai există nicio speranță.”

Acum 3 ani, pentru Melissa a apărut o noua speranță

„Într-o noapte, cuprinsă de remușcări pentru încă 1 dulce pe care nu-l puteam sa-l refuz și de frustrareakilograme înpluspe care nu le mai suportam, am deschis telefonul și am început să caut pe Google produse naturale care ar putea să mă ajute în rezolvarea problemelor. Așa am descoperit TummyTox și, aici a început renaștere mea. Asta s-a întâmplat cu exact 3 ani în urmă !”

„Am decis să dau o șansă produselor TummyTox tocmai pentru că sunt complet naturale și, prin urmare, inofensive pentru sănătatea mea. Dar trebuie să recunosc că și ambalajul cutiilor a avut un impact asupra alegerii mele: mi se par cu adevărat adorabile!"

Primele schimbări? După doar 10* zile!

„Am început să observ primele schimbări la aproximativ 10* zile  după ce am început să iau produsele. Evident că le-am integrat cu o alimentație echilibrată și puțină mișcare, dar trebuie să spun că dorința de a avea o alimentație sănătoasă și de a mă dedica măcar puțin activității fizice, a venit când am decis să încep drumul cu suplimentele de la TummyTox. Fără ele probabil, nu aș fi avut aceeași motivație.”

image

„Am văzut imediat burtica mea dezumflată. Am observat si o îmbunătățire semnificativa a aspectului celulitei de pe picioare, ceea ce a fost întotdeauna o mare problemă pentru mine: a început să scadă după 2 săptămâni până a dispărut complet. În total, am slăbit aproximativ 3,5 kilograme și 3,5 cm în circumferința coapsei în doar 1* lună!”

Ce produse au făcut diferența?

„Primele 3 luni am folosit Draining Drink, care m-a ajutat foarte mult. Apoi am integrat Fat Burner Drink (aroma lui de mango mă înnebunește), My Skinny Tea în fiecare dimineață, Tummyccino pentru a ține apetitul sub control și L-Carnitine Shots - Carni Max pentru a arde grăsimea mai repede.”

„Cred că fără TummyTox aș fi tot acolo, uitându-mă cu tristețe în oglindă. Pot spune cu certitudine că aceste produse îmi dau energia de a merge mai departe și cred că fără ele mi-aș pierde o mare parte din motivația de a-mi continua călătoria. Organizarea aportului de produse în fiecare dimineață mă face să încep ziua cu dreptul, de parcă aș avea un orar de respectat. Fără această rutină zilnică a mea m-aș simți pierdută, ca un strop de apă în ocean.”

O renaștere incredibilă pentru Melissa!

„Toate schimbările pozitive pe care le-am avut de când mi-am început călătoria cu TummyTox, m-au făcut mă simt mai bine cu mine: acum port haine strânse fără nicio jenă, sunt relaxată când sunt în compania altor oameni și nu mai am atacuri de panică la venirea verii. Dimpotrivă, abia aștept să-mi arăt vara corpul !”

„Acum chiar mă simt ca o bombă: simt că sunt persoana potrivită în corpul potrivit. Dar cel mai important dintre toate este că sunt și mai bine din punct de vedere psihic și emoțional! Și mă simt incredibil de în formă, vreau să mă perfecționez în fiecare zi și nu am de gând să renunț!”

image

Cumpără 3 din produsele folosite de Melissa într-un pachet super accesibil! 

Bikini Body este un pachet care conține 3 dintre produsele noastre cele mai bine vândute combinate într-un program de 20 de zile pentru a te ajuta să scăpi de excesul de greutate și să obții fizicul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna!

În acest pachet convenabil poți găsii:

  • Draining Drink: băutură delicioasă din zmeură care combate retenția de apă, balonarea și celulita.
  • Skinny Me Tea: ceai din plante care îți curăță organismul și accelerează metabolismul pentru a funcționa mai eficient.
  • Fat Burner Drink: Băutură cu aromă de mango care stimulează arderea grăsimilor și te ajută să profiți la maximum de sesiunile de antrenament.

* Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele afișate pe site.

Produse pentru tine

SOLUȚIE COMPLETĂ PENTRU SLĂBIRE
-55%
Preț special 202,00  RON Preț obișnuit 446,57  RON
Vezi produsul

Te-ar putea interesa