TUMMYTOX blogs.

Malina a slăbit 10,5*kg cu produsele TummyTox!

Malina are un job de birou și este mamă a 3 băieți. Având în vedere caracterul sedentar al muncii sale, care o „obligă” să stea pe scaun 8 ore pe zi, încearcă să rămână activă în timpul liber, ceea ce, din păcate, de obicei nu este foarte mult.

image

Mălina a avut probleme cu excesul de greutate încă din adolescență, care s-au agravat din cauza celor 3 sarcini, în timpul cărora apetitul i-a scăpat complet de sub control.

Malina nu a fost niciodată cu adevărat mulțumită de aspectul ei fizic, dar când și-a dat seama că va trebui să-și refacă în totalitate garderoba pentru că toate hainele începuseră să o strângă, a realizat că era timpul să găsească o soluție definitivă pentru problema ei.

Descoperă-i povestea prin propriile ei cuvinte!

Kilogramele în plus au început să se acumuleze prea repede...

„Acum aproximativ 1 an, am ajuns la greutatea mea maximă de 85* de kilograme. În acel moment nu mă simțeam deloc confortabil în propriul meu corp și pentru asta am evitat să apar în orice poză”.

„Mai mult, genunchii au început să mă doară mai des decât de obicei, ceea ce a cauzat probleme semnificative în mișcările mele. Ca să nu mai spun că nu eram tocmai încântată de ideea de a fi nevoită să-mi cumpăr haine noi pentru că cele vechi nu mi se mai potriveau...”

Dar, din fericire, Malina a găsit o soluție!

„Într-o zi, pe internet, am observat o reclamă TummyTox, iar când am accesat site-ul, mai multe produse mi-au atras imediat atenția. Ce m-a frapat foarte mult este faptul că TummyTox are o gamă uriașă de produse, și fiecare femeie poate să-ți găsească ceva potrivit nevoilor ei.

În special mi-a plăcut foarte mult ideea că au atâtea băuturi solubile, care apoi s-au dovedit a fi un stimulent grozav pentru a elimina excesul de lichide (în special Drining Drink și Tummyccino ), din moment ce înainte abia ajungeam să beau 2 litri de apă în fiecare zi."

Acum Malina nu se poate lipsi de abonamentul ei la produsele TummyTox!

„După ce le-am încercat în primele 2 luni, am decis să mă abonez la abonamentul lunar la pachetul Bikini Body, pentru că mi-au plăcut de minune!

My Skinny Tea este un ceai de plante foarte bun atât cald cât și rece, Fat Burner Drink este perfect și pentru acele zile în care exagerez puțin prea mult cu mâncarea, deoarece mă ajută să stimulez arderea grăsimilor, iar Drining Drink este aliatul ideal pe care îl am lângă mine în fiecare dimineață.

De asemenea, în weekend beau și o ceașcă de Night Burner Drink înainte de a merge la culcare.”

Prima schimbare observată de Malina? După doar 8* zile!

Malina ne-a spus că, datorită TummyTox, pierderea în greutate a devenit acum o adevărată plăcere! Nu numai că a reușit să scape de multe kilograme în exces, dar acum și pielea ei arată mult mai bine și poate continua să poarte hainele ei preferate. Cel mai bine, ea se poate bucura de dulciurile ei iubite fără să se simtă prea vinovată!

„Am combinat postul intermitent cu produsele TummyTox și în total am reușit să slăbesc 10,5* kilograme. În sfârșit am revenit la un corp în formă de clepsidră în loc de unul în formă de H! Acum mă simt din nou bine cu mine, deși știu că mai este mult de parcurs pentru a-mi putea atinge obiectivul final!”

* Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite față de cele afișate pe site.

Produse pentru tine

CAFEA CARE ARDE GRĂSIMEA
-40%
Preț special 118,00  RON Preț obișnuit 196,74  RON
Vezi produsul
SOLUȚIE COMPLETĂ PENTRU SLĂBIRE
-55%
Preț special 202,00  RON Preț obișnuit 446,57  RON
Vezi produsul

Te-ar putea interesa