TUMMYTOX blogs.

Ana: „A fost grozav să intru din nou în blugii pe care îi purtam înainte de sarcină!”

Bună! Ma numesc Ana, am 25 de ani si am devenit mama de puțină vreme. Trebuie să spun că experiența de a avea un copil este cu adevărat magnifică, dar dacă este un lucru despre care nu am fost avertizată, este de cele 31* de kilograme acumulate de la începutul sarcinii, trecând de la 67 la 98* de kilograme în foarte puțin timp ...

Nu numai că m-am trezit petrecând mult timp acasă și dedicând mult gătitului (una dintre distracțiile mele preferate), dar am avut și multe dificultăți în a urma o dietă corectă. Am încercat să încep câteva diete, dar am ajuns să le abandonez pe toate, una după alta. La urma urmei, o farfurie cu paste sau o prăjitură drăguță de casă cu multă glazură mi s-a părut o alternativă mult mai tentantă decât o farfurie de salată simplă!

image

La un moment dat însă, mi-am dat seama că nu aveam energia să țin pasul cu fiica mea și am început să nu mai suport faptul că trebuie să port în continuare haine de maternitat , în ciuda faptului că am un dulap plin de haine care, din păcate, nu mi-au mai venit. Așa că, am stat în fața oglinzii, m-am uitat la mine și am luat o decizie: voi începe să am grijă de mine. Am nevoie într-adevăr o schimbare, nu doar pentru mine, ci și pentru soțul și fiica mea.

Când am văzut că ingredientele sunt complet naturale m-am îndrăgostit imediat de produsele TummyTox

Într-o zi, în timp ce eram pe Instagram, mi-a atras atenția o reclamă la produse de slăbit... Intrigată, am intrat imediat pe site-ul produsului, în secțiunea dedicată ingredientelor. Când am văzut că toate sunt de origine naturală și că metoda de a le consuma este foarte simplă, m-am îndrăgostit imediat de TummyTox !

Evident că nu eram complet sigură dacă pot avea încredere 100% în ceea ce era promis, dar când am văzut că în magazinul online sunt atât de multe produse pentru toate nevoile (detoxslăbiresport chiar și vitamine), m-am hotărât să comand puțin din toate și trebuie să spun că și pachetul meu a sosit destul de repede. Mi-au plăcut imediat băuturile (aromele lor sunt chiar grozave !) Și capsulele sunt ușor de luat. Uitându-mă în urmă, pot spune fără nicio umbră de îndoială că acești factori au contribuit foarte mult la continuarea călătoriei mele cu TummyTox.

Am integrat TummyTox în viața mea de zi cu zi și am văzut imediat diferența!

Primele schimbări au fost vizibile încă din 1*  săptămână, nu doar în oglindă, ci și în starea mea de spirit.

Mi-am schimbat dieta, am început să-mi fac timp pentru mișcare și dans (toate făcute fără a fi nevoie să plec de acasă) și am integrat produsele TummyTox în viața de zi cu zi și diferența a fost imediat evidentă. M-am dezumflat mult, am început să am mult mai multă energie, am încetat să mai merg la bucătărie în căutarea permanentă de ceva de mâncare, metabolismul a început să funcționeze din nou și mi-am îmbunătățit digestia.

Când prietenele mele s-au aflat într-o situație similară cu a mea și au văzut schimbarea la mine, au vrut să știe care este strategia mea câștigătoare. Bineînțeles că le-am spus și lor despre TummyTox. E foarte plăcut să văd că și prietenele mele au acum rezultate!

Nu regret că am încredere în TummyTox!

Acum pot dormi bine cu ajutorul Sleep Tight Tea și dimineața, după ce am băut o ceașcă de Daily Kick Tea, mă simt plină de energie și perfect capabilă să fac față zilei. Apoi, în cursul dimineții, când beauDraining Drink, chiar simt că toate lichidele în exces îmi părăsesc corpul cât ai clipi. Fat Burner Drink, cu toate acestea, este meu cel mai bun aliat atunci când fac activitate fizică în timp ce Skinnybiotics arde mai multa grasimea. Ah, și cum să uităm de delicioasele Multivitamin Gummies! Atât de bune încât pur și simplu nu mă pot descurca fără ele!

Și intenționez să încerc și toate celelalte produse din magazinul online, deoarece până acum TummyTox nu m-a dezamăgit deloc: îmi doresc foarte mult să am grijă de mine și vreau să continui pe această cale de a-mi crește stima de sine.

Pot spune cu certitudine că pentru mine experiența cu TummyTox a fost cu adevărat pozitivă! După cum am spus deja, am recomandat produsele tuturor prietenelor mele. Evident, este foarte greșit să credem că pot face minuni și ne pot face să devenim cea mai bună versiune a noastră peste noapte. Produsele sunt de mare ajutor, dar nu trebuie să încetăm niciodată să muncim din greu, să credem în noi înșine și să dăm totul, pentru că până la urmă merităm să ne regăsim pe noi înșine și fericirea noastră!

Fără îndoială pot spune că a fost cea mai bună investiție în mine și în bunăstarea mea pe care aș fi putut-o face!

Eficacitatea incredibilă a pachetului Bikini Body

Pachetul Bikini Body este o combinație de 3 produse BEST SELLER care vă pot ajuta în lupta împotriva kilogramelor în plus, pentru a obține în sfârșit fizicul pe care ți l-ai dorit întotdeauna.

  • Fat Burner Drink este un arzător de grăsimi foarte puternic ce stimulează metabolismul și accelerează arderea caloriilor. Conține L-Carnitină, un ingredient care te poate sprijini în timpul antrenamentelor prin creșterea eficacității acestora și stimulând regenerarea musculară.
  • Draining Drink este cel mai bun aliat pe care îl poți avea alături în timpul călătoriei tale de slăbire, deoarece este un drenaj natural incredibil de eficient. Datorită ingredientelor sale atent selectate, această băutură delicioasă elimină atât toxinele,excesul de lichide din organism, reducând în același timp balonarea și celulita.
  • My Skinny Tea este un amestec select de ierburi și fructe cu ingrediente active care stimulează arderea grăsimilor, accelerează metabolismul, elimină substanțele nocive din organism și te ajută să slăbești mai repede.

  • Daily Kick & Sleep Tight sunt cele două ceaiuri naturale din plante pentru zi și noapte, care au grijă de metabolismul și digestia ta și îți curăță corpul pe tot parcursul zilei.

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

Produse pentru tine

SOLUȚIE COMPLETĂ PENTRU SLĂBIRE
-55%
Preț special 202,00  RON Preț obișnuit 446,57  RON
Vezi produsul
DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul