SINGUR SAU CU PARTNER, RĂSFAȚĂ-TE ÎN ZIUA IUBIRII

Dragi noastre frumuseți noastre, Ziua Iubirii e pe aici... dar indiferent dacă ești singur sau în cuplu, vrem să vă petreci această zi îndrăgostită de tine!

Află mai exact ce înțelegem prin asta, mai jos...

Știm cu toții cât de frumos poate fi când petrecem această zi cu persoana pe care o iubim și cât de aiurea poate fi dacă suntem singuri în acea zi.

Așa că anul acesta vom întoarce foaia. De Ziua Îndrăgostiților, îndrăgostește-te de tineOferă-ți o zi de neuitat, răsfață-te cu lucruri pentru care în mod normal nu ai timp! 

Începe-ți ziua cu micul dejun preferat, ia-l cu tine în pat sau pe canapea în fața serialului preferat. Pregătește-ți o baie sau un duș relaxant, aprinde lumânări parfumate, oferă corpului tău un tratament de înfrumusețare pe care îl omiți în mod regulat din cauza lipsei de timp.

Fă o scurtă plimbare, indiferent de vreme, fă ceva bun pentru corpul tău, mergi la natură, relaxează-te, respiră aer curat!

Scrie-ți o scrisoare de dragoste ! Recunoaște-ți cât de grozavă ești cu adevărat, notează tot ce iubești despre tine și de ce ești mândră de tine!

Dacă ai atât de multă dragoste în tine, încât trebuie să o împărtășești cu ceilalți, chiar dacă nu ai un partener, sună-ți cei mai buni prieteni, dă-le flori sau un mic dar ca atențieArată-le cât de mult îți pasă de ei - răspândește dragostea!

Dar dăruiește-ți ție cea mai mare dragoste. Motto-ul nostru TummyTox este Îndrăgostită de trupul tău, Îndrăgostită de viața ta... și vrem cu adevărat asta, vrem să fii îndrăgostită de tine, pentru că ești unică, frumoasă, deșteaptă, puternică și vrem să fim conștientă de asta!

Ai grijă de tine și nu doar în această zi, ci în toate zilele anului!

Ai grijă de corpul tău, de sănătate, de silueta frumoasă, te vom ajuta cu asta, pentru că suntem femei până la urmă și știm cel mai bine de ce au nevoie femeile!

Alege pachetul perfect pentru tine!

Atinge-ți obiectivele tale pentru corpul dorit cu  programul nostru Skinny JeansAcest pachet nu lasă nimic la voia întâmplării - odată cu acesta te vei ocupa de hidratare, dar vei menține și o siluetă de top!

Acesta conține Draining Drink, o băutură delicioasă de zmeură pe care o poți bea dimineața și te ajută să îți cureți corpul și să îți menții un abdomen plat. Poți bea ceaiul Skinny Me dimineața sau după prânz, îți va stimula metabolismul și va topi ușor grăsimile. Când ai nevoie de energie suplimentară, poți bea Fat Burner, deoarece va transforma rezervele de grăsime în energie! Toate au un gust grozav și sunt cu adevărat răcoritoare!

Pe lângă programul normal de slăbire vei primi GRATUIT Shakerul și Banda pentru exerciții! DA, în mod GRATUIT!

+ tot GRATUIT un jurnal de motivație, care te va ajuta în drumul tău spre silueta dorită!

Produse pentru tine