TUMMYTOX blogs.

Sodany: ''Sunt mai încrezătoare în mine și mă pot imagina în rochia mea de mireasă de vis, fără să mă rușinez!"

Sodany este o femeie casnică de origine franceză. Îi place să își petreacă timpul liber cu copiii ei, să citească și să se uite la seriale TV.

După ce a rămas însărcinată, s-a confruntat cu o stimă de sine scăzută și se simțea deprimată. Totul s-a schimbat când a descoperit TummyTox pe Facebook. Comentariile pozitive și ingredientele naturale au convins-o să încerce. Citește mai jos povestea călătoriei ei spre succes!

image

A reușit să slăbească datorită TummyTox

''Produsele mele preferate de la TummyTox sunt Daily Kick & Sleep Tight Tea și 3-in-1 Draining Drink. Sunt atât de bune și gustoase; am fost imediat impresionată de ambele și efectele lor s-au văzut imediat.''

''După o lună de utilizare de 3-in-1 Draining Drink, am fost uimită; m-am simțit din nou bine în corpul meu. Vechile  mele haine îmi veneau din nou bine, iar picioarele s-au subțiat. M-am simțit mai ușoară, digestia mea s-a îmbunătățit și apetitul a scăzut. Simt că trupul meu s-a transformat, am mai multă încredere în mine și mă văd purtând rochia de mireasă a visurilor mele fără nicio rușine.''

''La început cântăream 103* kg, iar acum am ajuns la 97* kg. Mai am încă mult de slăbit, dar sunt optimistă. Îmi place din ce în ce mai mult să fiu în formă, dar va fi și mai bine când voi reveni la greutatea mea ideală.''

Știai că…?

  • Multe persoane cred că balonarea poate fi cauzată de o problemă de sănătate, dar în cele mai multe cazuri este o parte normală a procesului de digestie.
  • Alimentele sunt importante pentru supraviețuire, iar digestia este procesul care transformă alimentele în energie și nutrienți. Digestia este deosebit de importantă pentru nutriție, energie și refacerea celulelor.

“Când am văzut că pierdusem câțiva centimetri, m-am bucurat să pot îmbrăca din nou hainele care îmi erau puțin strâmte înainte de a doua sarcină.

"Când am văzut că pierdusem câțiva centimetri, am fost încântată că pot îmbrăca hainele care îmi erau cam strâmte înainte de a doua sarcină. Partenerul meu și soacra mea au observat, de asemenea, că am slăbit. Sunt încântată și, știind că mă voi căsători, visez să fiu din nou slabă pentru a putea purta o rochie frumoasă în ziua cea mare."

image

"Datorită acestor mici comori, mă simt mai bine în corpul meu și am mai multă încredere în mine!" ✨

Când am întrebat-o ce le-ar spune celor care se gândesc să încerce TummyTox, a răspuns cu mândrie:

''Le-aș spune să încerce, pentru că aceste produse sunt mai eficiente decât dietele și alte produse de slăbire. Produsele TummyTox permit corpului să se regenereze și pielii să își recapete elasticitatea și să se mențină bine hidratată.''
Datorită acestor mici comori, mă simt mai bine în corpul meu și am mai multă încredere în mine!''

Încearcă duo-ul nostru de ceaiuri și stimulează metabolismul grăsimilor și digestia pentru detoxifierea organismului zi și noapte! 

Daily Kick Tea conține ceai verde, binecunoscut pentru efectele sale benefice. Are un conținut ridicat de polifenoli și proprietăți antioxidante, anticancerigene și antiinflamatorii. Urzica și păpădia contribuie la reducerea balonării și ajută digestia datorită proprietăților diuretice.

Ceaiul Sleep Tight este bogat în antioxidanți care ajută la reîncărcarea organismului în timpul nopții. Coaja de portocală, hameiul, lemongrass, melisa și menta au fost folosite în mod tradițional pentru calmarea nervozității și facilitarea somnului.

Sodany a folosit, de asemenea, 3-in-1 Draining Drink pentru a combate retenția de apă, kilogramele în plus și celulita și pentru a facilita slăbirea pe termen lung. O singură băutură de căpșuni pe zi este suficientă pentru a elimina toxinele și balonarea!

Obține-le și tu astăzi la această ofertă uimitoare limitată!

*Disclaimer: Efectele produselor pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate pentru a preveni, trata sau vindeca nicio boală sau afecțiune gravă. Este importantă menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos.

Produse pentru tine

Detox & Slăbire
-56%
Preț special 115,00  RON Preț obișnuit 261,00  RON
Vezi produsul
PROGRAM PENTRU 30 DE ZILE
-55%
Preț special 190,00  RON Preț obișnuit 423,20  RON
Vezi produsul