TUMMYTOX blogs.

LUANA : “O lună mai târziu aveam 65 kg*"

Bună, sunt Luana Cardoso! În primul rând, trebuie să spun că sunt foarte recunoscătoare pentru afecțiunea pe care mi-ați arătat-o și pentru că sunteți un brand incredibil. Credeți-mă, am căutat din greu și am testat multe, dar nu am văzut niciodată nimic cum s-a întâmplat cu produsele TummyTox, care pe lângă faptul că face ca totul să fie simplu de administrat, se și adeverește tot ceea ce se promovează

Sufăr de exces de greutate... uhm, pentru că acum 3 ani am început să mă îngraș și mi-am pierdut toată motivația. Desigur, greutatea în plus mi-a afectat în primul rând încrederea, deoarece mi -a scăzut stima de sine și dorința de a face orice, chiar și de a ieși la plimbare.

image

Am început să iau produse TummyTox în februarie  când aveam 70 kg și îmi doream foarte mult să slăbesc. Și pentru că am început să lucrez, mi-am pierdut și mai mult dorința de a începe o viață mai bună din cauza „lipsei de timp”.

"Am slăbit 5 kg* în prima lună!"

Aveam 70 de kilograme și îmi doream foarte mult să slăbesc, să găsesc un aliat pentru dieta mea și exercițiile fizice. Și, în timp ce căutam pe net, am găsit TummyTox. Ceea ce mi-a atras cel mai mult atenția la produse au fost studiile clinice și faptul că sunt atât de simplu de administrat

Am început să iau produsele TummyTox în februarie 2021 și am început rapid să simt efectele încă din primele 2 săptămâni. Primul lucru pe care l-am simțit a fost imediat la nivelul burții când am simțit că mi se dezumflă ușor, ușor. Apoi am văzut o accelerare a pierderii în greutate, din ce în ce mai puține umflături, dar am simțit mai multă energie. Când am început, greutatea mea era de  70 de kilograme, dar 1 lună mai târziu aveam 65Am slăbit 5 kilograme doar în prima lună.

image

*[Rezultatele pot varia de la persoană la persoană. Pentru a pierde în greutate, este important să urmați o dietă variată și să duceți un stil de viață sănătos.]

"Am devenit o persoană activă"

Eram foarte stresată înainte, dar văzând cum scap de kilogramele în exces, mi-am recăpătat buna dispoziție. Acum sunt mai încrezătoare și mă simt din nou bine cu mine. Am devenit o persoană activă. 

Acum lucrez, dar acum am reușit să îmbin munca și cu altceva. Cred că până la urmă nu a fost vorba de lipsă de timp, ci o lipsă de voință și motivație.

"Le recomand cu încredere pentru că oferă rezultate"

Recomand TummyTox pentru că este într-adevăr un brand de încredere care promite și livrează rezultate. Vă mulțumesc foarte mult pentru această oportunitate pe care mi-o oferiți de a putea arăta altor oameni că orice este posibil dacă ne dorim cu adevărat.

Continuați să rămâneți așa cum sunteți cu produse de calitate. M-ați câștigat client pentru totdeauna. În plus, am mulți prieteni care au început să folosească produsele voastre. Și sper că vor fi la fel de fericiți și loiali ca și mine.  

Vă mulțumesc mult!

3 dintre cele mai bine vândute produse într-un singur pachet - alegerea Luanei: 

  • Draining Drink este o excelentă bautura drenanta 100% naturală cu aromă de zmeură, care stimulează sistemul limfatic și elimină excesul de lichide care inhiba pierderea în greutate. Va fi un aliat excelent pentru a te face să te simți mai ușoară și mai suplu.
  • Booty Tone stimulează adiponectina (hormonul de slăbire), care accelerează topirea grăsimilor și previne formarea lor în viitor, reducând în același timp senzația de foame. Toate datorită ingredientelor inovatoare și formulei sale patentate.
  • Pure Me Tea  este un ceai delicios pe bază de plante, care elimină toate toxinele și substanțele nocive din organism.