TUMMYTOX blogs.

Giovanna: "Produsele TummyTox mă ajută în multe moduri!!"

Giovanna nu este doar una dintre cele mai loiale #FeteTummyTox din Italia, ci este și administratorul grupului uriaș de Facebook, TummyTox Italia, care are mii de fani din toată lumea

image

Giovanna și-a dorit să ne împărtășească povestea ei: o călătorie de 7 ani care prin care ne arată că, cu multă voință și decizii corecte, și mail ales cu aliații potriviți alături, este cu adevărat posibil să-ți schimbi radical viața și aspectul fizic, chiar și la 50 de ani!

Pentru Giovanna, a fi supraponderală a fost un adevărat coșmar

„Am avut întotdeauna o greutate normală, cuprinsă între 55 și 60 de kilograme, cu o înălțime de 1,70 m. Din păcate, din cauza unei depresii puternice, cauzată de pierderea jobului și de o separare, acum 7 ani am luat mai mult de 20 de kilograme în foarte puține luni, care s-au adăugat celor 7-8 kilograme pe care le-am acumulat după cele 3 sarcini și astfel au ajuns să fie cu aproape 30 mai multe decât am avut dintotdeauna. "

"Când eram supraponderală, eram foarte tristă. Nu mă mai recunoșteam: ochii mei mari dispăruseră și burta devenise imensă. Nu mai simțeam că aparțin corpului meu, pentru că am fost întotdeauna subțire, iar după ce m-am îngrășat, eram de nerecunoscut și la față".

"Din această cauză, stima de sine aproape că a dispărut. Plângeam în fața oglinzii, nu mai știam ce să îmbrac. M-am îmbrăcat mereu în negru și mereu în același stil. De multe ori nici nu mi-am dorit să mă arăt lumii, dar trebuie să spun că prietenii mei au fost mereu acolo pentru mine ".

image

Cu timpul și multă răbdare, au sosit și primele rezultate!

În ultimii 7 ani, Giovanna a reușit să piardă cea mai mare parte din greutatea, cea pe care a acumulat-o atât de repede în perioada întunecată a vieții sale. Cu toate acestea, unele probleme nu au dispărut niciodată complet: balonare, celulită, retenție de apă, foamea nervoasă și nivelul scăzut de energie. În plus, simptomele premenopauzei i-au făcut și mai greu drumul de eliminare a ultimelor kilograme încăpățânate.

... Până când a descoperit TummyTox!

„Am descoperit TummyTox printr-o reclamă pe Facebook. Produsele mi-au atras imediat atenția datorită pachetelor roz care m-au bucurat doar privindu-le și faptul că au în compoziție doar ingrediente naturale. "

"Sincer, la început am crezut că sunt ca toate celelalte mărci de slăbit, dar mi-am zis că nu am nimic de pierdut dacă le încerc. De asemenea, majoritatea comentariilor lăsate de cei care le încercaseră deja, erau pozitive."

Primele rezultate? După doar cincisprezece zile!

"Primul lucru pe care l-am observat a fost cu siguranță o burtă mult mai dezumflată după ce am început să iau ceaiul My Skinny Tea în fiecare dimineață. Mai târziu, când am încercat băutura drenantă, Draining Drink , atât celulita cât și retenția de apă au scăzut semnificativ."

„Mulțumită lui Tummyccino, problemele mele cu foamea nervoasă au dispărut complet și am început să am o creștere a energiei pe care nu o avusesem niciodată. Printre altele, mi-am îmbunătățit brusc memoria și nivelul meu de concentrare a crescut considerabil. "

„De asemenea, simptomele și efectele secundare ale premenopauzei au dispărut, iar menstruația mea a revenit la normal”.

"Acum mă simt mult mai confortabil cu mine. Am început să-mi diversific hainele în forme și culori și nu mă mai simt atât de tristă."

image

Acum Giovanna nu poate fără TummyTox!

"Până acum, am folosit practic toate produsele TummyTox și multe dintre ele au devenit parte a rutinei mele zilnice și nu am intenția să renunț la ele. Produsele mele preferate sunt My Skinny Tea, Tummyccino și Draining Drink."

„Folosesc și Shape Me Shake ca înlocuitor de masă atunci când sunt la locul de muncă, deoarece mă face să mă simt sătulă și energizată, ajutându-mă să mențin o dietă sănătoasă în același timp.”

„Alte produse must-have pentru mine sunt ceaiurile Daily Kick & Sleep Tight, Night Burner Drink, toate suplimentele cu L-Carnitină (deoarece fac și mult sport) și vitaminele Gummies, pe care le iubesc!”

„De asemenea, cumpăr masca facială purificatoare K-WOW pentru cele trei fiice ale mele care au probleme cu tenul tipice adolescenților.”

„Produsele TummyTox m-au ajutat în mai multe moduri: acum pot bea cu ușurință 2 litri de apă (obișnuiam să beau foarte puține lichide înainte) și îmi oferă un impuls de energie pe care nu l-am mai avut până niciodată. Acum am rutina mea care include ceaiuri, băuturi și suplimente care mă ajută să fac față dificultăților zilei cu mult mai mult entuziasm! "

image

Ești pe cale să îți începi programul de slăbire? Acestea sunt sfaturile Giovanna!

Giovanna recomandă S.O.S pentru o Siluetă SLIM Acest pachet mic, dar eficient este soluția ideală dacă dorești să începi călătoria de slăbire în pași mici!

În acest pachet puteți găsi 3 dintre produsele noastre cele mai bine vândute, care te vor ajuta să arzi grăsimile mai repede, să crești metabolismul și să-ți modelezi corpul.

  • Capsulele Slim Tummy Caps stimulează pierderea în greutate datorită Garcinia Cambogia, care inhibă formarea grăsimilor și ajută la combaterea atacurilor de foame.
  • Draining Drink este o băutură gustoasă de zmeură, care este foarte eficientă pentru a combate retenția de lichide și celulita într-un timp scurt.
  • Ceaiul My Skinny Tea conține un amestec select de plante și fructe care stimulează arderea grăsimilor și accelerează metabolismul.

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII / REDUCEREA RETENȚIEI DE APĂ
-66%
Preț special 130,00  RON Preț obișnuit 378,00  RON
Vezi produsul

Te-ar putea interesa