TUMMYTOX blogs.

Gabriella: „Unghii mai puternice și mai puțină balonare deja din prima săptămână!”

Gabriella La Porta lucrează în marketing și iubește să călătorească și să se bucure de toate activitățile în aer liber. Deși îi place să inventeze rețete sănătoase, are dificultăți în menținerea greutății.

image

Gabriella, ca multe dintre noi, nu este mulțumită de forma corpului ei. Este înaltă și are o structură corporală destul de mare, balonarea fiind constantă în viața ei, desi a dus mereu o viață sportivă și sănătoasă.

Forma corpului Gabriellei i-a afectat starea de spirit

Gabriella a decis să pună capăt acestei situații acum 3 luni cu ajutorul produselor TummyTox. S-a săturat ca forma corpului să-i afectează starea de spirit: „Trebuie să te simți bine și frumos!”

Cautând colagen pe internet a dat peste produsele TummyTox, iar acum nu-și poate imagina viața fără ele. Ce a convins-o?

„Mi-a plăcut prezentarea brandului și faptul că au produse calitative la un preț foarte accesibil. Prima dată am folosit colagen (Collagen Drink) pentru a-mi îmbunătăți sănătatea părului, iar după aceea, am încercat ceaiul lor și mi-au plăcut rezultatele!”

„Unghii mai puternice și mai puțină balonare deja din săptămâna 1!”

După ce s-a bucurat de băutură delicioasă de frumusețe timp de zece zile, Gabriella a adăugat și Shine Bright Gummies și Skinny Me Tea la rutina ei de sănătate și a observat primele rezultate încă din prima săptămână. Unghiile ei au devenit mai puternice și, cu siguranță, a avut mai puțină retenție de apă.

Când a fost întrebată care au fost cele mai semnificative schimbări, Gabriella a răspuns că a scăpat de balonare, a slăbit 7 kg ( în principal grăsime ) în această perioadă, iar digestia ei a devenit mult mai bună. Si toate acestea datorită unei căni zilnice de ierburi și fructe de la Skinny Me Tea după ora prânzului. Și pielea ei a devenit mult mai fermă.

'Sunt mulțumită!'

Povestea pe scurt: Gabriella este mulțumită, deși mai dorește să piardă încă 2 kg. Dar rămâne optimistă că va reuși, deoarece TummyTox a ajutat-o și până acum!

Gabriella, la fel ca și alte mii de cliențe TummyTox mulțumite, este fericită să spună că produsele noastre i-au pus metabolismul din plin în mișcare și i-au îmbunătățit aspectul.

Și tu poți vedea cum grăsimea ți se topește și poți scădea în greutate datorită adăugării Skinny Me Tea în planul tău pentru slăbire; completează cu Collagen Drink și Shine Bright Gummies și vei fi uimită să vezi o accelerare a creșterii părului și unghiilor și un aspect tânăr al pielii. 

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul
DETOX ȘI SLĂBIRE
-67%
Preț special 99,00  RON Preț obișnuit 297,00  RON
Vezi produsul