TUMMYTOX blogs.

„Am slăbit deja 5 kilograme și prietena mea 8 kilograme!"

Mă numesc Cátia Costa, am 24 de ani și locuiesc în orașul Barcelos. Lucrez în schimburi la o companie de încălțăminte. Sunt o fată căreia îi place să călătorească, să facă mișcare și chiar să meargă la sală. Sala mă făcea să mă simt super motivată.

image

"Nu am avut o dietă bună."

Nu mi-a plăcut niciodată corpul meu, mai ales zona burții, dar am ajuns să mă accept așa cum sunt. Eram mai mereu constipată și nu aveam nici o dietă bună.

"TummyTox a avut o ofertă excelentă și n-am mai stat pe gânduri."

La începutul anului 2021 am început să văd câteva reclame pe Instagram de la TummyTox, dar nu am fost niciodată de acord să iau suplimente și am avut un gând de respingere inițial. Nu credeam în produsele lor. Într-o zi m-am cântărit și am văzut 59 de kg, ceea ce pentru înălțimea mea de 1,57 cm era mult prea mult, iar la câteva zile am văzut super ofertele de la TummyTox și n-am mai stat pe gânduri.  

"Abia așteptam să sosească!"

I-am arătat și prietenei mele de la serviciu pentru că și ea își dorea foarte mult să slăbească, ajunsese la 90 de kilograme. Eu am ales Soluție Completă pentru un Corp Perfect de Plajă, iar ea a cumpărat Pachetul de Transformare Completă și așteptam cu nerăbdare să sosească pentru a vedea dacă produsele lor chiar funcționează.

"După doar o săptămână simțeam deja diferențe în zona taliei."

Am început să luăm ceaiul Skinny Me Tea și capsulele Slim Tummy Caps, să facem exerciții fizice și să mâncăm sănătos. După o săptămână deja simțeam diferența la burtă, eu personal eram mai puțin balonată și mergeam la baie de mai multe ori pe zi. După ce am luat pliculețele Fat Burner Drink cu 30 de minute înainte de antrenament, am simțit că am mai multă energie, chiar si pe parcursul zilei. Din februarie am început să folosim produsele TummyTox și am pierdut 5 kg, iar prietena mea 8 kg.

Suntem super mulțumite și nu mai putem trăi fără produsele TummyTox.

Vă mulțumim pentru că existați!

Produse pentru tine