TUMMYTOX blogs.

Post - Lara: „Am pierdut 3 kilograme și mai mult de 5 centimetri pe coapse în doar 1 lună!”

Astăzi îți prezentăm pe Lara Gentilucci, o prezentatoare de televiziune care locuiește în regiunea Marche. Lara s-a luptat întotdeauna cu supraponderabilitatea, cel puțin până când a întâlnit produsele TummyTox!

Ea spune că, după ce a intrat în contact cu produsele noastre, a reușit să obțină rezultate incredibile în doar 1* lună,  Descoperă-i istoria cu noi!

image

"Salutare, tuturor! Numele meu este Lara și lucrez ca prezentator TV și organizator de evenimente în regiunea Marche. Am 36 de ani, sunt căsătorită și sunt mama unui băiat de 13 ani. Mi-a fost greu să dau kilogramele în plus jos dintotdeauna, însă după ce am început să lucrez în industria divertismentului, tot ce am putut face a fost să urmez o dietă continuă".

TummyTox a făcut cu adevărat diferența!

"După ce am început să consum produsele TummyTox am observat imediat schimbări majore, cum ar fi scăderea poftei de mâncare și creșterea energiei în timpul activităților fizice. În fiecare dimineață beau 1 fiolă de Carnitine Max Shots și apoi o ceașcă de ceai! Cu această rutină, am reușit să pierd 3* kilograme în doar o lună, precum și micșorarea circumferinței coapselor cu mai mult de 5 cm*! "


În plus față de Carnitine Max Shots, Lara a folosit și delicioasele noastre băuturi Draining Drink și Fat Burner Shots.

Lara recomandă acum tuturor să încerce TummyTox!

Larei îi place atât de mult TummyTox încât a recomandat produsele noastre tuturor prietenelor ei!

"TummyTox chiar are produse de calitate la un preț competitiv, motiv pentru care mulți dintre cunoscuții mei au decis să le cumpere în urma recomandării mele!"

Produsul preferat al Larei: Carnitine Max Shots!

Fiecare fiolă de Carnitine Max Shots conține 1000 mg de Carnipure® Premium Swiss L-Carnitine. Acest tip de L-carnitină este cel mai pur de pe piață și peste 8000 de studii au arătat că este incredibil de sigur și eficient.

1 singură fiolă pe zi ajută la:

  • stimularea organismul să transforme depozitele de grăsime ca sursă de energie
  • crește nivelul de energie, reducerea oboselii și îmbunătățirea performanței sportive
  • scăderea durerii musculare după antrenament

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

Te-ar putea interesa