TUMMYTOX blogs.

Calea spre corpul meu de vis!

Ca mulți dintre noi, Sladjana lucrează într-un birou, stând așezată pentru cea mai mare parte a zilei. Și ca mulți dintre noi, a început să observe consecințele stilului său de viață sedentar...

image

„Nu mă simțeam bine în costumul de baie”

Aveam din ce în ce mai multă celulită, digestia mea era din ce în ce mai rea și mă simțeam balonată tot timpul. Gândul de a îmbrăca costumul de baie chiar mă speria.” Sladjana a deschis calculatorul ca să caute o soluție. „Am găsit TummyTox pe Instagram și am văzut că are multe recenzii pozitive. M-am gândit că, dacă funcționează pentru alții, va funcționa și pentru mine!”

„Eram încântată că am făcut alegerea corectă”

A cumpărat Booty Tone și Draining Drink: „Am contactat TummyTox pentru sfaturi despre cum să le folosesc cel mai bine și am aflat că mai întâi trebuie să consum Draining Drink pentru o detoxifiere completă a corpului și eliminarea excesului de apă.”

După finisarea consumului Draining Drink, corpul ei era pregătit pentru următorul pas. „După ce am scăpat de balonare și umflare, era timpul pentru Booty Tone - îmi doream o burtă plată.”

Ce s-a întâmplat după 10 zile?

Nu-i venea să creadă: „După doar 10 zile de Draining Drink, am început să observ cu adevărat diferența! Celulita mea s-a redus semnificativ, digestia mea se îmbunătățea și nu mă mai simțeam balonată.” Ea a continuat cu Booty Tone și a obținut rezultatele pe care le dorea! „Sunt pe calea corectă spre corpul meu de vis!”