TUMMYTOX blogs.

CEAIUL MATCHA: DE CE ESTE ATÂT DE POPULAR?

Astăzi, ceaiul Matcha este foarte renumit și oamenii îl preferă în locul altor tipuri de ceai. Matcha s-a extins până la petreceri și spectacole de modă și au devenit o adevărată necesitate.

Ceaiul Matcha provine dintr-o frunză de ceai verde mărunțită, redusă la forma de pulbere. Faptul că aceste plante cresc la umbra, le conferă o cofeină mai mare și un conținut mare de L-theanină. Cu toate acestea, spre deosebire de cofeină, L-theanina reduce stresul și anxietatea, stabilizează starea de spirit și crește performanța creierului. Pentru tine am ales câteva dintre avantaje ceaiului:

image

1. Detoxifierea

Ceaiul Matcha este un detoxifiant eficient: concentrația sa de clorofilă ajută la eliminarea toxinelor, a metalelor grele și a interferențelor hormonale din organism.

 

2. Crește concentrația și memoria

Acesta este un efect al lui teaninei prezente în ceaiul matcha.

 

Theanina este un aminoacid frecvent întâlnit în ceai, capabil să treacă peste bariera hemato-encefalică. Din acest motiv, are proprietăți psihoactive foarte importante.

 

3. Mai multă energie în timpul zilei

Mulți oameni beau cafea din cauza intensificării energiei date de cofeină. Dar ce se întâmplă dacă adăugăm energii puternice, anxietate și chiar insomnie?

 

L-theanina din Matcha promovează starea de relaxare în corpul nostru și crește memoria fără efecte secundare negative. Crește vitalitatea organismului fără stres de anxietate sau insomnie.

 

4. Ceaiul verde Matcha are un efect de drenare și detoxifiere

Clorofila în ceaiul verde Matcha este un agent puternic de detoxifiere deoarece are o putere mare de drenaj!

 

5. Ajută la menținerea greutății corespunzătoare

Nu, nu încercăm să îți spunem că aceasta este o altă dietă miraculoasă, dar cercetătorii sunt de acord că ceaiul Matcha poate avea efecte benefice și poate accelera metabolismul nostru.

 

Ceea ce înseamnă că corpul nostru va putea arde mai multe calorii.

 

Descoperă cea mai bună calitate a ceaiului Matcha în OFERTĂ cu -15% >>