Lynn: „Tot ce a promis TummyTox s-a adeverit"

Lynn Saraiva Sousa este un dansator profesionist și coregraf care lucrează în prezent într-o clinică și urmează un curs de farmacologie și de suplimente alimentare. Când a fost întrebată despre tipul ei de corp, Lynn a subliniat că, atunci când ia în greutate, se vede imediat pe coapse, burtă și fața ii devine mai rotundă.

image

„Când am devenit mamă totul s-a schimbat.“

Datorită stilului său de viață activ, Lynn a avut mereu o siluetă normală și o greutate ideală, nu și-a făcut niciodată griji în privința kilogramelor, dar totul s-a schimbat după ce a devenit mamă. Mișcarea puțină a dus la o atenție sporită asupra greutății tale. 

Contrar obiceiurilor sale de dinainte de a deveni mamă, totul a fost mult mai greu pentru Lynn în noul ei rol. Dar asta până când a descoperit TummyTox!

„Am recomandat TummyTox la mai mult de 10 persoane!“

„Stăteam pe Instagram și am văzut anunțul TummyTox care mi-a atras atenția. Mi s-a părut super interesant și am decis să profit de oferta promovatăNu pierzi nimic dacă încerci, plus că aveau prețuri atractive. Până acum am recomandat TUmmyTox la mai mult de 10 persoane și toți mi-au dat un feedback fantastic!”

Fără efect de yo-yo! 

Lynn a fost imediat convinsă de ingredientele naturaleFără efecte de yo-yo care sunt foarte frecvente la pierderea în greutate. 

„Am experimentat puțin cu mai multe alte produse - ca toată lumea - până când am găsit produsele pe care le folosesc chiar acum și pe care nu intenționez să le scot din viața de zi cu zi !”

Produsele de top ale lui Lynn sunt Draining Drink Intense (cea mai bună băutură drenantă pentru elimină balonării și retenției apei în organism) și Skinny Me Tea (ceai pe care Lynn îl folosește zilnic), și acum sunt disponibile în pachetul nostru Bikini Body care include și fantastica sticlă TummyTox GRATIS! 

Partenerii săi ai acestei noi călătorii sunt și Tummyccino, Multivitamin Gummies, Slim Tummy Caps și alte produse TummyTox foarte bine vândute.

Lynn monitorizează îndeaproape progresul și ajustează suplimentele la fiecare 2 luni pe baza planului său de antrenament și detoxifiere și este sigură că va rămâne cu TummyTox!

Prima schimbare? După 10 zile!

Și cea mai importantă întrebare pe care multe dintre voi o au în acest moment, poate fi: când a început Lynn să observe primele schimbări?

„Am observat o schimbare uriașă după 10 zile ! Am făcut poze pentru a putea compara și schimbarea a fost vizibilă și incredibilă ".

Tot ce era promis s-a adeverit: în fiecare dimineață aveam un val de energie, mă trezeam plin de viață și pregătită să accept orice provocare. Și, cel mai important, am primit motivația de a-mi continua antrenamentul zilnic."

„Mă simt fantastic!“

În concluzie, Lynn este fericită și cu toată încrederea poate spune că se simte fantastic pentru că produsele TummyTox au scutit-o de oboseala și epuizarea constantă. „Sunt fascinată de rezultate! "

Achiziționează pachetul nostru Bikini Body cu băutura drenantă fantastică Draining Drink Intenseceaiul Skinny Me Tea și Fat Burner Drink pentru arderea grăsimilor din organism!

Produse pentru tine

Te-ar putea interesa