TUMMYTOX blogs.

Secretul echilibrării hormonilor tiroidieni

Ca femeie, probabil că ai mai auzit asta: "Este firesc să te îngrași după ce împlinești 30 de ani" și "După o sarcină, corpul nu mai este niciodată la fel" sau "Este imposibil să menții silueta unei tinere de 20 de ani toată viața" - dar există și o altă față a acestor povești. Iar revenirea la o talie mai mică nu este misiune imposibilă.

image

Tiroida ta are nevoie de ajutor!

Dacă ai mâncat constant și nu ți-ai schimbat nivelul de activitate fizică, dar greutatea a crescut, tiroida poate fi de vină. Nu este neapărat grav, înseamnă doar că este posibil ca tiroida ta să fi încetinit puțin.

Ce legătură are cu îngrășarea?

Tiroida este un organ în formă de fluture situat sub laringe. Aceasta joacă un rol cheie în consumul de calorii. Tiroida este crucială pentru metabolism, influențează numeroase alte funcții corporale și controlează cantitatea de energie pe care o consumăm. Când tiroida încetinește, la fel se poate întâmpla cu toate aceste procese, inclusiv cu arderea grăsimilor.

Ce poți face?

Cele mai frecvente motive pentru o tiroidă hipoactivă sunt stresul și lipsa de nutrienți esențiali. De aceea, te încurajăm să încerci câteva metode de reducere a stresului ca modalitate de ameliorare a simptomelor.


Nu trebuie să fie vorba neapărat de yoga sau meditație, deși acestea sunt două modalități foarte bune de relaxare. Există multe metode de a oferi creierului o pauză: o plimbare în natură, lectura, ascultarea muzicii, întâlniri cu prietenii, un masaj relaxant...

Ai găsit niște jeanși care nu ți se potrivesc...

Te afli acum în fața unei decizii: să rămâi cu convingerea că nu se poate face nimic sau să preiei din nou controlul asupra vieții tale.


Dacă ai ales a doua opțiune, probabil că te întrebi: "Ei bine, cum să fac asta?" Ca punct de pornire: trebuie să stimulezi tiroida. Din fericire, am găsit o modalitate complet naturală de a face acest lucru.

Thyroid Balance - pentru o tiroidă în formă maximă

În ceea ce privește cele mai importante substanțe nutritive pentru o bună funcționare a tiroidei, Thyroid Balance le are pe toate.


Capsulele conțin aminoacidul L-tirozină, bladderwrack (o sursă bună de iod), Schisandra și busuioc pentru a ameliora eficient stresul. Extractul din rășină de guggul asigură un echilibru optim al hormonilor tiroidieni și favorizează absorbția iodului. De asemenea, am adăugat minerale importante, precum zincul, seleniul și manganul.

Asigură-te că tiroida ta este în formă maximă cu Thyroid Balance!

Produse pentru tine

ECHILIBRU HORMONAL
-50%
Preț special 133,00  RON Preț obișnuit 266,00  RON
Vezi produsul