TUMMYTOX blogs.

Detox după Paște

Se știe că dietele prea stricte nu dau roade și că această abordare duce, pe termen lung, la efecte opuse celor dorite. După Paște, în loc să te pedepsești inutil, tot ce trebuie să faci este să adopți câteva bune obiceiuri de detoxifiere care, împreună, vor face diferența.

image

Adio alimente rafinate și zahăr

Tot ce trebuie să faci este să elimini următoarele alimente timp de cel puțin câteva zile sau săptămâni pentru a avea efectul dorit: făina albă rafinată (folosită în pâine, paste făinoase, prăjituri, produse ambalate); zahărul alb (care se găsește în prăjituri, dulciuri, snacks-uri, biscuiți, băuturi răcoritoare, sucuri de fructe și multe alte produse ambalate); laptele și produsele lactate; drojdia (care se găsește în principal în pâine, prăjituri și bere). De asemenea, este important să se reducă alcoolul, cafeaua, băuturile și alimentele ambalate.

Spune DA legumelor

După sărbători, ar trebui să mărim consumul de fructe și legume: legumele au efect alcalinizant asupra organismului, menținându-l echilibrat și oferindu-i vitaminele și mineralele de care are nevoie.

Niciodată fără proteine

Când decizi să-ți detoxifiezi organismul este esențial să te asiguri că vei consuma suficiente proteine. De ce? Dacă dieta nu conține proteine, organismul tău va începe să apeleze la proteinele din ficat. Tot ce trebuie să faci este să incluzi în alimentația ta carne albă, pește, ouă, fasole și leguminoase uscate.

Trăiască supele!

Pe lângă smoothie-uri, prepară supe calde sau fierbinți cu legume de sezon, pentru o masă de seară, de exemplu. Pe lângă legume, poți alege alimente bogate în nutrienți, cum ar fi legumele și oleaginoasele, completând supa cu grăsimi sănătoase din uleiul de cocos și uleiul de măsline extravirgin. Acest lucru va menține stabilitatea nivelului de zahăr din sânge și va crește nivelul de energie.

Limitează carbohidrații

Pentru a scăpa de kilogramele acumulate în perioada Paștelui, poate fi utilă și reducerea carbohidraților. Paste și pâine? Mai bine în doze mici și sub formă de făină integrală.

Purificarea este obligatorie!

O altă regulă de aur este să ne concentrăm pe metodele de detoxifiere care ajută organismul să elimine toxinele. Stoarcerea unei lămâi proaspete în apă călduță, dar și savurarea ceaiurilor din plante adecvate, poate fi o soluție excelentă.

Pentru a curăța organismul de toate toxinele acumulate în timpul sărbătorilor, ne putem ajuta cu suplimente naturale. Draining Drink este ideală după Paște. Este o băutură drenantă cu aromă de căpșune care elimină toxinele din organism, combate retenția de apă, reduce balonarea și diminuează celulita. Bea doar 1 plic în fiecare dimineață și vei vedea rezultate în cel mai scurt timp!

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-67%
Preț special 99,00  RON Preț obișnuit 297,00  RON
Vezi produsul
DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul