TUMMYTOX blogs.

Ce poți face pentru a învinge poftele....

Bună ❤

Știai că peste 90% din populația lumii se luptă cu apetitul crescut? Nu ești singura dacă ți-e greu să reziști poftelor accentuate de mâncare nesănătoasă.

image

Așa că nu te învinovăți, poftele alimentare sunt naturale și umane! Dar asta nu înseamnă că nu putem face nimic în privința lor.

Iată 5 sfaturi pe care persoanele suple și în formă le urmează pentru a învinge poftele:

1. Evită dietele care sunt prea restrictive. Dacă nu putem avea ceva, pofta de acel ceva nu va face decât să crească. Stăpânirea de sine este grozavă, dar excesul de indulgență poate fi prea mult dintr-un lucru bun.

2. Nu renunța imediat la mâncarea ta preferată. Dacă renunți peste noapte la toate alimentele și gustările tale preferate, poftele vor fi insuportabile! În schimb, încearcă să reduci porțiile și să adaugi mai multe fructe și legume meselor tale.

3. Să mănânci o dietă mai bogată în proteine. O dietă bogată în proteine reduce pofta de alimente dulci și bogate în calorii.

4. Acordă atenție calității somnului tău. Un somn bun este incredibil de important atunci când vine vorba de slăbire. Numeroase studii au arătat că persoanele care nu dorm bine au pofte alimentare mai des și mănâncă mai puțin sănătos.

5. Întreabă despre suplimentele care te pot ajuta. După cum am menționat mai devreme, poftele sunt o parte inevitabilă a vieții și poate fi greu să le combați de una singură.

Din fericire, nu trebuie să faci totul singură!

Descoperă noul Craving Blocker - inhibitorul poftei de mâncare cu efect dublu care:

  • Împiedică mâncatul în exces.

  • Te ajută să rămâi sătulă mai mult timp.

  • Dă puterea de a rezista alimentelor nesănătoase.

  • Nu numai că te ajută să pierzi în greutate, dar îți crește și starea de bine și sănătatea în acest proces!