TUMMYTOX blogs.

Ceaiul din timpul alăptării

Un regim alimentar bine echilibrat, plin cu alimente preferate este cel mai bun pentru o proaspătă mămică. Dar ce se întâmplă când silueta te face să te simți cu moralul un pic scăzut?

image

Mămici...

Înainte de a începe orice fel de dietă, amintește-ți MĂMICO, că ai trecut printr-o experiență formidabilă de a da naștere unui pui mic și simpatic și că ești frumoasă orice ar fi. Da, trăim într-o lume în care aspectul fizic contează, dar mai înainte de toate, tu trebuie să te simți bine în pielea ta și să fii sănătoasă! 

De aceea, ceaiurile Daily Kick și Sleep Tight sunt create pentru începutul dietei, ceaiuri din plante, ceaiuri naturale.

Efectul lor este unul ușor asupra organismului, astfel încât schimbarea să fie făcută treptat.

Părerile mămicilor

Bianca (Baia Mare) ”Sunt proaspăta mămică a unei prințese de 3 luni. Experiența mea cu Tummy Tox este una pozitivă; am acumulat 31 kg pe sarcină, iar datorită ceaiurilor Daily Kick Tea si Sleep Tight Tea, am reușit să dau jos 24 kg în 3 luni, evident combinând aceste ceaiuri cu un stil sănătos de alimentație și sport. Sunt foarte mulțumită de aceste ceaiuri, mă simt bine atunci când le consum. Balonarea și oboseala au dispărut.” 

Florentina Costea(Facebook)”Chiar face mai mult lapte. Am sânii mai plini de când îl folosesc, 9 zile.”

Alina (Facebook)”Ceaiurile m-au ajutat.Conțin chimen și fenicul, care sunt recomandate în alăptare. Feniculul ajută la creșterea de lapte matern, iar chimenul ajută bebele să nu aibă colici.”

Dănăilă Alexandra: ”Și eu am luat DailyKick & SleepTight și este foarte bun. Nu am mai fost balonată și mi-a reglat tranzitul. Mai ales că alaptez mi se pare extraordinar.”

Ceaiurile în alăptare

În această perioadă ceaiurile sunt indicate, dar nu orice tip, ci unele care ajută atât mămica cât și bebelușul.

Ce conțin ceaiurile Daily Kick și Sleep Tight:

Daily Kick:

Ceai verde: cu doar 25% în ceai, aceasta plantă este binevenită în ajutorul digestiei;

Păpădie: susține lactația, îmbunătățește digestia, stimulează pofta de mâncare și tratează cu succes problemele digestive;

Semințe de chimen: este un galactofag cunoscut, ajută mămica în stimularea lactației și eliminarea gazelor la bebeluș, calmând durerile de burtă;

Fenicul: anti colic și stimulator de lactație. Este un anti-inflamator și un antispastic natural, având capacitatea de a absorbi gazele intestinale;

Urzica: sporește secreția de lapte și poate preveni anemia, deoarece urzicile conțin o cantitate ridicată de fier. Are proprietăți diuretice, astringente.

image

Sleep Tight:

Coajă de portocală: calmează starea morală;

Hamei: crește producția de lapte și ajută prin acțiunile anti inflamatoare, carminative, antioxidante;

Melisa: favorizează producția de lapte și favorizează calmarea tulburărilor digestive ale micuțului, precum; colicile, crampele sau durerile abdominale;

Lemon gras: crește producția de lapte matern, având proprietăți antimicrobiene și antibacteriene;

Mentă: doar într-o cantitate de 5%, ceaiul de mentă ajută în calmarea durerii la nivelul mameloanelor și reduce stresul, împiedică bacteriile să pătrundă în laptele materne. Este benefic și în combaterea depresiei prin activarea eliberării de serotonină.

image

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul