TUMMYTOX blogs.

A scăpa de celulită este cu adevărat posibil!

Pe măsură ce se apropie vara, și tu te panichezi la gândul de a purta bikini și fuste mini? Suntem gata să pariem că vina îi aparține cu siguranță inamicului numărul 1 al femeilor, celulita! La urma urmei, acest adversar tăcut ne afectează pe majoritatea dintre noi, indiferent de vârsta, greutatea sau stilul nostru de viață.

image

Cauzele din spatele acestei imperfecțiuni enervante sunt numeroase, de la tulburări hormonale la alimentație incorectă. Dar, întrebarea la care vrem cu toții să avem un răspuns, este una singură: se poate elimina într-adevăr celulita ?

Cum să scap de pielea cu aspect de coajă de portocală?

Dacă și tu te pregătești să treci testul costumului de baie în fiecare an înainte de venirea verii, dorind să scapi de gropițele de pe coapse și fese încercând tot felul de diete drastice, făcând repetări nesfârșite de genuflexiuni sau cumpărând multe creme anti celulită fără niciun rezultat, atunci a venit momentul să încerci o abordare complet diferită! Vrem să dezvăluim un secret: pentru combaterea celulitei este foarte important să utilizezi nu numai produse vizate care acționează din exterior, ci, recomandat este să iei și suplimente alimentare care ajută la înlăturarea pielii cu aspect de coajă de portocală din interior.

Suplimente cu ingrediente active: cel mai recent medicament anti celulită

Pe măsură ce progresele științifice avansează în descoperirea unor ingrediente naturale fabuloase care nu numai că susțin pierderea în greutate și arderea grăsimilor în cele mai critice zone ale corpului, dar sunt, de asemenea, capabile să stimuleze micro circulația și eliminarea toxinelor din organism, pielea cu aspect de coajă de portocală este ușor de învins!

Cea mai bună alegere pentru a elimina celulita odată pentru totdeauna, este să folosești atât băuturi drenante, care detoxifică corpul și scad retenția de apă și celulita, cât și suplimente pentru arderea grăsimilor care elimină celulele adipoase. Și, foarte important este să iei suplimente anticelulitice specifice care conțin substanțe antioxidante, ce au un rol cheie în eliminarea pielii cu aspect de coajă de portocală.

Printre cele mai recente descoperiri în domeniul luptei împotriva celulitei, găsim extractul de coajă de struguri, pe care l-am ales ca ingredient principal în capsulele anticelulitice pentru reducerea celulitei. Acest ingredient, datorită conținutului său ridicat de polifenoli, întărește vasele de sânge, îmbunătățind micro circulația și reducând celulita enervantă. În plus, vitamina B prezentă în capsulele noastre, ajută la îmbunătățirea aspectului pielii, făcându-l mai fin și ferm.

O soluție completă pentru a-ți lua ADIO de la celulită

Cu o abordare împotriva celulitei de 360 de gradepachetul de celulită este pur și simplu ideal dacă îți dorești să scapi permanent de pielea cu aspect de coajă de portocală și să ai un corp uimitor pentru vacanțele de vară ! Acest tratament anticelulitic te va ajuta în doar 30* de zile să:

  • Purifici corpul și elimini retenția de apă cu ajutorul băuturii drenante Draining Drink
  • Stimulezi hormonul slăbirii pentru a pierde în greutate în mod eficient cu ajutorul capsulelor Booty Tone.
  • Elimini celulita din zonele cele mai critice ale corpului datorită reductorului pentru celulită Cellulite Reducer.
  • Ai pielea mai fină și mai tonificată, reducând formarea de noi celule adipoase cu noua cremă  pentru celulită Cutie Booty Lotion.
  • Îmbunătățești micro circulația cu Peria noastră pentru Masaj 
  • Tonifici mușchii urmând exerciții specifice pentru posterior, datorită benzii elastice pentru fitness Booty Band.

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

Te-ar putea interesa

Suficient pentru 30 zile

Pachet de 30 de zile pentru o abordare a procesului de slăbire din toate cele 3 unghiuri: detoxifiere, scăderea apetitului și stimularea arderii grăsimilor.

Preț special 122,00  RON Preț obișnuit 305,00  RON
Loading...
Vezi produsul