TUMMYTOX blogs.

8 sfaturi pentru a elimina poftele

Vrei să mănânci mai puțin, dar gustările tale de seară și poftele te împiedică să faci asta.Dacă ai putea să le controlezi! Nu-ți face griji, le poți controla. Iată câteva sfaturi pentru a-ți menține foamea sub control oricând vre!

image

1. Pregătește ceva pentru o gustare

Dacă poftele tale devin insuportabile, poți pregăti ceva ușor să ai atunci când simți nevoia de ceva dulce sau sărat. Deci un smoothie, iaurt simplu cu fructe proaspete, ciocolată neagră sau orice altceva care te va face mulțumită.

2. Nu elimina grăsimile din dieta ta

Chiar dacă urmez o dietă, păstrează grăsimea în dietă (dar nu exagera). De ce ? Deoarece furnizează organismului acizi grași esențiali și vitamine pentru echilibrul și buna funcționare a sistemului nervos și sănătatea generală a organismului.

3. Fă ceva ori de câte ori ai poftă de gustări

Când simți pofta și știi că trebuie să reziști, găsește o alternativă: fă o plimbare, treburi casnice, sport, mergi la o plimbare cu un prieten... orice îți va distrage atenția de la ideea de a mânca.

4. Dacă nu îți poți pregăti propriile mese, pregătește-ți propriile porții.

Dacă viața ta de familie îți cere să pregătești mese mari, nu-ți face griji - poți totuși să slăbești ! Trebuie doar să-ți faci propriile porții din alimentele pe care le ai la masă. Acest lucru îți va oferi nutrienții de care ai nevoie pentru a preveni pofta ulterior și vei fi bucuroasă să mănânci bine alături de cei dragi.

Pentru a menține porțiile mici, ia un inhibitor al apetitului care te va face să nu mai mănânci așa repede și așa mult. Unul dintre cele mai bune produse pentru acest lucru este cu siguranță Tummyccino, cafeaua de slăbit cu Garcinia Cambogia care va oferi senzația de sațietate toată ziua.

5. Nu ține prea multe diete stricte

Controlul excesiv al dietei poate duce la lipsa de vitamine, minerale și alți nutrienți esențiali din organism. Drept urmare, deficiențele determină organismul să solicite substanțe nutritive care îi lipsesc mai des , provocând pofte.

6. Nu sări peste mese

Are sens - dacă omiți o masă, pofta de mâncare va fi dezechilibrată și vei mânca mai mult la următoarea masă. Trei mese principale ușoare pe zi sunt optime.

7. Regula să nu mănânci în fața ecranului

Ciugulitul în fața televizorului sau computerului este ceva automat pentru majoritatea dintre noi, mai ales noaptea. Dacă vrei să o eviți complet, trebuie să iei o decizie conștientă de a nu mânca în fața ecranului. Este dificil, dar rezultatul merită!

Dacă vrei să elimini complet poftele de seară, optează pentru un suprimant nocturn care să le oprească. Băutura noastră de noapte, supresorul apetitului cu efect nocturn este cea mai bună alegere! Efect bonus: împiedică stocarea caloriilor în organism!

8. Anticipează-ți poftele

Dacă știi că aproape în fiecare zi ai pofte puternice pentru ronțăieli, le poți anticipa și face ceva pentru a le minimiza. Pregătește niște fructe, legume crocante, iaurt sau ceai, în geantă, pe masa de lucru etc. și mănâncă-le calm .

Și dacă nu poți spune NU ...

Dacă uneori nu poți spune NU plăcerilor tale, nu-ți face griji; aici este soluția! Capsulele pentru abdomen plat vor captura caloriile și grăsimile consumate pentru a preveni depozitarea grăsimilor! În acest fel nu vei pierde nimic și poți continua de unde ai rămas.