TUMMYTOX blogs.

5 LUCRURI PE CARE TREBUIE SĂ LE AI ÎN GEANTA DE PLAJĂ

Deși probabil știi deja ce ai de împachetat înainte de a merge la mare, de obicei uiți cel puțin un lucru. Pentru a preveni acest lucru, am pregătit o listă scurtă cu cele mai IMPORTANTE lucruri pe care trebuie să le ai cu tine!

image

Scrie undeva pe o bucată de hârtie sau ca memento pe telefon și înainte de a pleca, verifică dacă ai totul de pe listă! 

1. Protejează-te!

Vara, soarele poate fi foarte periculos și cel mai bine ar fi să-l eviți între 11 a.m. și 4 p.m. Dar da, știm ... când mergem la mare vrem să profităm de fiecare moment posibil, deci nu ne dorim să fim închiși într-o casă sau un apartament ...

Din acest motiv trebuie să ai întotdeauna o pălărie și ochelari de protecție pentru a-ți proteja capul de soarele puternic!

2. Ai grijă de pielea ta

Soarele poate fi foarte dăunător pentru pielea ta. Este adevărat că cu toții vrem să ajungem cât mai negri pentru a ne întoarce de la mare cu o culoare frumoasă (și să arăți tuturor că ai avut parte de mare și soare!), Dar aici trebuie să fii deosebit de atentă. Deși un bronz este frumos, este o tortură pentru pielea noastră, mai ales dacă o ardem, ca să nu mai vorbim de riscurile melanomului (cancer de piele, care devine tot mai frecvent astăzi tocmai pentru că suntem expuși prea mult la soare).

De aceea, trebuie să ai o protecție solară cu un factor puțin mai mare (cel puțin 20) și să o aplici de mai multe ori pentru a o proteja. De asemenea, este bine să folosești un balsam de buze care are și un factor de protecție .

3. Cititul pe plajă

Nu știm despre tine, dar lectura pe plajă este o adevărată plăcere pentru noi! O briză ușoară, sunetul valurilor și mirosul mării cu o carte bună - perfecțiune!

De aceea, purtăm mereu o carte bună cu noi (poți găsi multe cărți de vară în bibliotecile publice și/sau librării) și un caiet în care ne putem scrie gândurile și ideile (care sunt adesea o mână cerească în acele momente în care suntem relaxate).

4. Trebuie să bei lichide constant

Avem senzația că ne repetăm pentru a zecea oară, dar hidratarea este foarte importantă în zilele călduroase de vară! Bea, bea, bea ... pentru că corpul tău are nevoie de aport suplimentar de lichide, iar pielea ta va părea mai frumoasă dacă ești suficient de hidratată!

De aceea, trebuie să ai mereu o sticlă cu apă sau o băutură cu tine (dar fără zahăr)! Dacă optezi pentru sticla noastră TummyTox , te vei asigura că bei suficiente lichide, dar și că ai cea mai frumoasă sticlă de pe plajă ;)

5. Asigură-te că arăți un corp deTOP pe plajă

În primul rând, nu trebuie să uiți de noul tău costum de baie! Considerăm că ai încercat să faceți casilueta ta să pară fenomenală în ea, astfel încât să nu o poți uita nici în timpul sezonului! Ia cu tine băuturi TummyTox care îți vor servi ca răcoritoare, dar te vor ajuta și să păstrezi acea siluetă frumoasă pentru care ai lucrat atât de mult!

De ce este important acest lucru? Pentru că atunci când plecăm în vacanță, ne relaxăm complet și uităm de chinurile din ultimele luni când încercam să ajungem la silueta dorită. De aceea, băuturile noastre te vor ajuta să o menții chiar dacă mănânci o groază de înghețată, bei cocktailuri și te tratezi cu niște fast food : D

Deci lista ta de plajă este următoarea:

  1. Pălărie și ochelari de soare
  2. Protecție solară și balsam de buze cu factor de protecție
  3. Carte și jurnal
  4. O sticlă cu apă sau o băutură neîndulcită
  5. Pachetul Bikini Ready TummyTox 

De ce Bikini Ready?

Acest pachet nu lasă nimic la voia întâmplării - cu el vei avea grijă de hidratare, dar și îți vei menține o siluetă subțire!

Conține o băutură de drenaj pe care o poți bea dimineața și te ajută să îți cureți corpul. Poi bea ceaiul Skinny Me dimineața sau după prânz, îți va stimula metabolismul și va topi ușor grăsimea. Și poți savura Fat Burner atunci când ai nevoie de energie suplimentară, deoarece îți transformă depozitele de grăsimi în energie! Toate au un gust minunat și vor servi ca o adevărată răcoare de vară!

Produse pentru tine