TUMMYTOX blogs.

5 motive pentru care nu poți slăbi ca femeie...

Probabil că ai auzit că slăbitul este mult mai greu pentru femei decât pentru bărbați. Dar este acest lucru adevărat sau este doar o scuză?

image

Da, este adevărat! Atunci când un bărbat și o femeie încearcă să țină o dietă în același timp, femeia are în mod inerent unele dezavantaje care îi îngreunează pierderea în greutate.

Din păcate, noi, femeile, avem un (1) metabolism mai lent și, ca și cum asta nu ar fi fost suficient de rău, avem și un (2) nivel mai ridicat de "hormonul foamei" care provoacă pofte.

De asemenea, este adevărat că bărbații ard mai multe calorii chiar și atunci când sunt leneși. Femeile, de fapt, au (3) mai puțini mușchi, iar mușchii ard mai multe calorii decât grăsimea, chiar și în repaus.

(4) Sarcina este, de asemenea, un motiv frecvent pentru care femeile se îngrașă și le este greu să o piardă din nou. Nu numai pentru că există schimbări fizice în această perioadă, ci și pentru că mamele cu copii mici găsesc cu greu timp pentru îngrijirea de sine.

Până la 10% dintre femei sunt afectate de (5) sindromul ovarelor polichistice, o afecțiune incurabilă care poate provoca, printre altele, creșterea în greutate.

Așadar, dacă vrem să slăbim cu succes, avem nevoie de obicei de mai mult sprijin. Este important să folosim produse concepute special pentru femei, cu ingrediente a căror eficacitate a fost dovedită prin studii.

Recomandarea noastră: 5-in-1 Curve Shaper, soluția super-eficientă all-in-onepentru a pierde în greutate și pentru un corp bine conturat!