TUMMYTOX blogs.

Cei trei pași pentru a slăbi natural

Numai un program de slăbire naturală, bine făcut și pus în aplicare pe termen lung îți aduce satisfacții. Nu apela la diete pe moment, schimbă-ți stilul de viață și vei reuși.

 

image

Începem cu alimentația

Micul-dejun trecuie să fie simplu și plin de energie, prânzul – sățios și hrănitor, iar cina – ușoară și delicioasă.

• MIC-DEJUN: Un bol de fulgi de ovăz cu banane şi rodie omletă cu roşii proaspete + ceaiul DailyKick

• GUSTARE: 1 măr sau un iaurt grecesc

• PRÂNZ: supă de legume / grătar de pui, curcan, pește / orez brun cu legume / paste integrale cu roșii / salată de legume și verdețuri / cartofi copți  + FatBurner

• GUSTARE: 1 pară sau un smoothie

• SEARA: pește, pui fiert / Seminţe de chia cu legume / dovlecei / salată de legume și verdețuri / legume gratinate, la aburi + Ceaiul SleepTight

 

 În cura de slăbire, ceaiurile se beau neîndulcite și se vor evita băuturile acidulate

 

Mișcarea fizică

Mișcarea este esenţială. Mergi mai mult pe jos în ritm alert, urcă scările, fă o plimbare după ce mănânci sau poţi începe ziua cu 10 minute de exerciţii fizice.

 

Programul Slim TeaTox

 

Cu programul Slim TeaTox vei ajuta organismul să elimine toate toxinele acumulate și astfel vei contribui la o pierdere în greutate sănătoasă și potrivită pentru tine. Vei fi răsplătită cu mai multă energie și o stare de bine îmbunătățită, iar TummyTox va deveni noul tău obicei sănătos.

 

Ceaiul DailyKick

 Amestecul special de ceai verde(indispensabil în curele de slăbire pentru că stimulează metabolismul și modulează absorbția nutrienților), fenicul dulce, anason, chimen și mentă reduce balonarea și accelerează procesele metabolice. Începe ziua cu o cană de ceai!

 

Ceaiul Sleep Tight

Te va ajuta să ai vise dulci și va ușura detoxifierea corpului pe perioada nopții.

Ingredientele active din ceai (coaja de portocală, hamei, lemon grass) promovează procesele naturale de detoxifiere din organism. Cu ajutorul acestor plante corpul se va detoxifia peste noapte și se va regenera, pregătind organismul pentru ziua următoare, fără stres și balonare.

 

Fat Burner 

Conține ingredientul activ brevetat Carnipure ™, singura formă pură de L-carnitină. Carnitina este un aminoacid natural, foarte important în corpul nostru, pentru că este o parte din producția de energie.S-a dovedit clinic că Fat Burner Drink te ajută să arzi până la 16% mai multă grăsime și reduce greutatea corporală de până la 5 ori. 

 

 

SFATURI

• Când ţi se face foame, bea pe nerăsuflate un pahar mare cu apă în care ai stors puţină lămâie.

• Atunci când mâncărurile ți se par insipide adaugă condimentul preferat. De exemplu, poate nu-ţi plac legumele fierte, dar dacă pui un sos de piper peste ele, deja au alt gust.

 

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-44%
Preț special 186,00  RON Preț obișnuit 332,48  RON
Vezi produsul