-24%

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

CADOU LA FIECARE ACHIZIȚIE

Cel mai tare e-book pentru un plan de slăbire cu rezultate garantate și acces gratuit la un program de antrenamente video cu durata de 4 săptămâni!

3-in-1 Draining Drink și perie masaj GRATIS

Suficient pentru 10 zile

Slăbește mai repede și subțiază corpul în doar câteva zile ! Spune adio balonăriiretenției de apă și toxinelor cu această băutură delicioasă de zmeură! Conține 8 ingrediente naturale care te vor ajuta:

 • Scapă de kilogramele în exces de până la de 2,5* ori mai repede 

 • Stimulează eliminarea lichidelor cu până la 27%* mai mult

 • Reduce balonarea până la 60%*

 • Reduce aspectul celulitei 

 • Ajută în distrugerea celulelor adipoase și reduce aspectul de "coajă de portocală"

 • În plus, este potrivit și pentru vegetarieni și vegani!

 • Păstrează mineralele în organism, în ciuda eliminării lichidelor.

 • Peria:Accelerează micro circulația și eliminarea toxinelor

Produsul iubit de 87% dintre clienții noștri!

Contents: 1x 3-in-1 Draining Drink și perie masaj GRATIS 10 bags/10 zile

Suficient pentru 10 zile

14,50  RON / Plic

-24% reducere
Preț special 145,00  RON Preț obișnuit 191,56  RON

Alege pachetul:

Alege cumpărătură unică sau abonament

Sfat: Economisește 20% în plus la abonare

O singură achiziție
(Suficient pentru 10 zile)
Aboneză-te la acest produs și îl primești acasă în fiecare lună cu extra 20% reducere.
(Primești produsul pentru 10 zile de consum în fiecare lună la 116,00  RON)
39% Reducere + Transport gratuit de la a doua livrare
 
Loading...
în stoc
SKU
904321

#FeteleTummy adoră produsele TummyTox!

Suferi de retenție de apă

Știai că retenția de apă este unul dintre principalele motive pentru care atât de multe femei suferă de probleme legate de umflare și nu mai pot slăbi ?

Te simți umflată ca un balon ? Uneori ai senzația că nasturii pantalonilor tăi preferați se chinuie să se apropie? Încerci să te ascunzi sub haine foarte largi? Probabil s-a acumulat prea mult lichid în corpul tău, care poate încetini sau opri procesul de slăbire complet.

Sau, mai rău, s-ar putea să fi observat că numărul afișat pe cântarul tău crește în loc să scadă , în ciuda sentimentului că te-ai străduit într-adevăr să slăbești: de la exerciții constante la un nivel scăzut dieta cu calorii.

Este timpul să îți schimbi rochiile extra-mari datorită Draining Drink!

Draining Drink este primul pas către modelarea corpului pe care l-ai dorit întotdeauna , deoarece este capabil să elimine excesul de lichide din corp , care împiedică arderea eficientă a corpului. Și acest proces este cu adevărat important și necesar pentru a avea succes în călătoria de slăbire!

Draining Drink are un efect imediat: prin curățarea sistemului limfatic , se asigură că toxinele și excesul de lichide acumulate în organism pot fi expulzate mai ușor, pentru a putea în cele din urmă să scapi de toată greutatea în exces acumulată din cauza retenției de apă. Mai mult, datorită combinației sale de ingrediente 100% naturale , pe lângă eliminarea lichidelor și toxinelor din organism, Draining Drink stimulează și procesul de ardere a grăsimilor.

Cauza principală a celulitei este slaba microcirculație a sângelui și a limfei . De aceea, stimularea acestora este esențială pentru diminuarea aspectului de „coajă de portocală”.

Peria de masaj ajută în restabilirea unui flux sanguin adecvat pentru a crește aportul de nutrienți și oxigen către țesutul subcutanat și pentru a stimula eliminarea toxinei. Rezultatul? Piele super netedă și tonifiată cu un aspect celular foarte redus.

Spune adio balonării și celulitei: odată pentru totdeauna!

Datorită ingredientelor sale naturale foarte eficiente, Draining Drink nu numai că poate stimula sistemul limfatic, ci are și multe alte beneficii!

 • Este foarte recomandat pentru cei care încep să piardă în greutate , deoarece ajută la scăderea rapidă a primelor kilograme în exces rapid .

 • Este un agent de drenare natural care elimină toxinele și reținerea apei din corp, dar nu și mineralele.

 • Reduce balonarea după doar o săptămână .

 • Încurajează pierderea primelor kilograme din primele zile de utilizare.

Această combinație puternică de ingrediente a fost acum îmbogățită în continuare cu adăugarea de extract de struguri roșii ! Știai că extractul de struguri roșii, printre altele, este un ajutor foarte valoros în reducerea celulitei ? Odată ce sistemul limfatic funcționează corect, microcirculația va avea o îmbunătățire marcantă. Aceasta înseamnă că substanțele nutritive pe care le absorbi prin alimente vor găsi „calea cea bună” în interiorul corpului și pot fi exploatate de acesta în cel mai bun mod, în timp ce corpul tău va scăpa cu siguranță de toxine.

Sestavine Draining Drink Intense

Peria pentru masaj anti celulită TummyTox netezește pielea!

Scapă de gropițele cu celulită de pe coapse și posterior cu peria noastră de masaj anticelulitic care te poate ajuta în cele din urmă să obții pielea netedă și tonifiată, pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.

 • Accelerează microcirculația și eliminarea toxinelor

 • Ajută în distrugerea celulelor adipoase și reduce aspectul de "coajă de portocală"

 • Rezultate vizibile imediat după folosire

 • Prindere fermă – imposibil să alunece din mână

Pregătire simplă ... Slăbire ușoară!

Dimineața, pregătește Draining Drink în 1 litru de apă . Golește conținutul unui plic într-o carafă sau sticlă suficient de mare și amestecă energic! Bea totul în timpul dimineții .

În acest fel, vei avea grijă de hidratarea ta , vei stimula sistemul limfatic, vei elimina fluidele în exces din corp și vei obține în cele din urmă abdomenul plat pe care l-ai dorit întotdeauna!

Zuzana: "M-am simțit mai bine după doar 3 zile*!"

„Greutatea mea ideală este de 57* de kilograme dar după naștere am ajuns să cântăresc 70 de kilograme *. În ciuda tuturor eforturilor mele, corpul meu părea că nu mai poate arde grăsimile, și am început să pun multă grăsime pe stomac . "

"Dar cu Draining Drink m-am simțit mai bine după doar 3 zile ! Umflarea a dispărut, am început să mă simt mai ușoară și stomacul meu s-a micșorat vizibil ! "

Draining Drink

Draining Drink acum cu ingrediente noi

10 plicuri | Suficient pentru 10 zile

1 plic


O dată dimineața