TUMMYTOX blogs.

Soluția pentru a scăpa de pielea lăsată după pierderea în greutate

A fi capabilă să slăbești este o mare realizare, dar ce se întâmplă după, dacă ai o nesiguranță și mai mare, în loc de stimă de sine? Din păcate, pierderea rapidă în greutate înseamnă adesea să ne trezim cu multă piele lăsată, ceea ce nu face decât să ne întoarcă la vechea versiune a noastră. Ca să nu mai vorbim că poate fi teribil de greu să scapi de ea.

image

Excesul de piele lăsată poate apărea în orice zonă a corpului, dar mai frecvent apare:

 • Pe burtă
 • Pe picioare, mai ales pe coapse
 • Pe fese
 • Pe antebrațe
 • Pe față

Cine are șanse mari să rămână cu pielea lăsată după slăbire?

În ciuda factorilor genetici care îi determină pe unii oameni să aibă o piele mai elastică decât alții, știm că, odată ce am trecut de 20 de anipielea tuturor începe să-și piardă elasticitatea, din cauza unei producții mai scăzute de colagen de către organism. Și asta pentru că, colagenul este proteina responsabilă în primul rând pentru elasticitatea pielii.

Capacitatea corpului nostru de a produce în mod natural colagen scade cu 1% în fiecare an, ceea ce înseamnă că până la 40 de ani, acesta a fost deja redus cu 25%. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care, pe măsură ce îmbătrânimeste și mai dificil să avem o piele fermă și strânsă după slăbire.

Prin urmare, categoriile de persoane care sunt cele mai expuse riscului de a avea pielea lasă după pierderea în greutate sunt:

 • Cei care au fost supraponderali de mult timp
 • Femei peste 35 de ani
 • Fumătoriiși cei care consumă alcool și cofeină
 • Persoanele care au pielea uscată sau au vergeturi
 • Femeile care au rămas însărcinate (mai ales dacă au acumulat multe kilograme în sarcină)
 • Cei care au slăbit foarte repede

Colagenul este extrem de important în slăbire

Pe măsură ce te îngrași, pielea ta se adaptează și se întinde pentru a face loc masei nou acumulată, iar vergeturile și rigiditatea pielii sunt semne că organismul tău nu se poate adapta rapid la noua stare de supraponderabilitate. Pielea lăsată care apare după pierderea în greutate este un indiciu că, corpul tău nu a reușit să funcționeze în același ritm cu procesul tău de slăbire.

Este de înțeles că îți dorești să-ți atingi rapid obiectivele de slăbire, dar pentru a putea evita apariția pielii lăsate, trebuie mai întâi să te asiguri că și pielea ta este pregătită pentru această provocare.

Ce supliment de colagen este cel mai potrivit?

Multe femei iau colagen doar ca supliment de frumusețe pentru a-și îmbunătăți aspectul pielii. Dar dacă ești în căutarea unei soluții care să-ți susțină și călătoria de slăbire, atunci alegerea ideală pentru tine este, fără îndoială, Collagen Fit & Pretty !

Ceea ce face ca acest supliment să fie unic și de neegalat pe piață este faptul că are o formulă revoluționară capabilă să ardă grăsimile și să facă pielea fermă, totul într-un singur produs!

În capsulele Collagen Fit & Pretty vei găsi:

 • Colagen Ovoderm® tip I derivat din membranele cojii de ou. S-a demonstrat că acest ingredient este capabil să crească tonusul pielii cu 51%* și elasticitatea acestuia cu 25%*, motiv pentru care 100%* dintre consumatorii care l-au încercat au fost incredibil de mulțumiți de rezultatele afișate pe pielea lor.
 • Sinterol X pur C, o formulă patentată de guarana și extracte de citrice. Cercetările au arătat că ajută la pierderea a până la 1,8* kg de grăsime corporală și a 65%* de grăsime abdominală. Toate în timp ce arzi 181* de calorii suplimentare pe zi, păstrând mușchii intacți și prevenind efectul de yo-yo.
 • Extractul de ceai verde, care stimulează metabolismulcrește termogeneza și accelerează arderea grăsimilor.
 • Extract de piper negru, pentru a stimula absorbția și eficacitatea altor ingrediente active cu până la 30%* mai mult
 • Biotină, pentru a îmbunătăți și mai mult regenerarea pielii și pentru a avea un păr mai seducător

Tot ce ai nevoie pentru a- ți atinge obiectivele de slăbire și pentru a oferi pielii tale sprijinul de care are nevoie este doar un supliment: capsulele Collagen Fit & Pretty!

* Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite față de cele afișate pe site.

Te-ar putea interesa