Mesaje cu drag pentru #TummyTox

Fetele TummyTox nu se compară cu alte fete. 
Ne iubim pe noi înșine și astfel putem aprecia și iubi și pe ceilalți.

TummyTox are peste 700.000 de cliente mulțumite în întreaga lume. Și fetele Tummy Tox adoră să își arate rezultatele, pentru a le ajuta și pe celelalte fete să obțină rezultate fantastice!

image

Flavia, România

Verificat

Pentru că tot am început să adopt un stil de viață sănătos, am decis să încerc din nou ceaiurile pe bază de plante de la TummyTox, tocmai pentru a îmi detoxifia organismul de toate impurităţile acumulate în urma unei diete bogate în zahăr și grăsimi.

...Citește mai multe

image

Simona, România

Verificat

Un somn linistit si placut ne îmbunătățește considerabil calitatea vietii! Stim deja ca stresul isi pune amprenta pe sănătatea noastră, însă eu aleg sa beau o ceasca de ceai de la TummyTox, in fiecare seara! Conține doar ingrediente naturale, deci nu există reacții adverse!

...Citește mai multe

image

Claudia, România

Verificat

Astăzi mi-am început dimineața cu ceaiul de zi de la TummyTox!

...Citește mai multe

image

Simona, România

Verificat

Acest duo de la TummyTox accelerează metabolismul și digestia pentru un detox complet și ajuta in procesul de ardere a grăsimilor. Daily kick tea oferă doza de energie de care ai nevoie dimineața, iar sleep tight tea te ajuta sa te relaxezi și sa ai parte de un somn odihnitor. Ingredientele sunt 100% naturale, iar ceaiurile sunt delicioase!

...Citește mai multe

image

Natalie, Cehia

Verificat

Am urmat un program de „curățare” timp de 20 de zile cu pachetul de ceai Tummy Tox, care s-a dovedit a fi un supliment extraordinar la noua mea dietă de slăbit. Cel mai mare beneficiu pentru mine este că vrei cu adevărat să le bei!

...Citește mai multe

image

Andrea, Slovacia

Verificat

Astăzi este a treia zi în care beau ceaiuri Tummy Tox și trebuie să spun că acum mă simt cu adevărat mai bine și mai subțire, mai ales în zona burții. În cele din urmă, nu mai sunt balonată și nu mă mai simt incomod. La început, nu credeam că unele ceaiuri mă pot ajuta să fac acest lucru, dar funcționează!

...Citește mai multe

image

Radka, Slovacia

Verificat

Ceaiuri răcoritoare pentru întreaga zi #dailykicktea pentru a porni organismul, #skinnymetea pentru pierderea în greutate pe timpul zilei și #sleeptighttea pentru o noapte liniștită cu un somn odihnitor

...Citește mai multe

image

Dominika, Slovacia

Verificat

În mod clar, grăsimile nu vor scădea de la sine, dar cu dieta și exercițiile fizice potrivite, aceste ceaiuri îți vor face procesul de pierdere în greutate mai ușor.

...Citește mai multe