5 trucuri de ultim moment pentru a arăta perfect în costumul de baie!

Numărătoarea inversă până la vacanță a început oficial! Cum merg pregătirile tale pentru proba costumului de baie mult temut? Ți-ai pus tot stresul în sertar (cel puțin până anul viitor)? Sau ești pe cale să-ți pierzi mințile căutând cu disperare pe internet sfaturi de ultim moment pentru a scăpa de kilogramele în plus și de acea celulită urâtă? Dacă te afli în a doua categorie, nu-ți face griji, pentru că nu ești singura!

Astăzi poate fi ziua ta norocoasă, pentru că am căutat cele mai bune 5 trucuri de criză pentru a te ajuta să treci proba costumului de baie cu cele mai bune note și, în sfârșit, să ai un corp cu care te poți mândri!

Deși timpul a trecut și testul costumului de baie este chiar aici, experții sunt de acord cu recomandările: este inutil să te privezi de toate bucuriile vieții urmând diete drastice care provoacă doar un efect yo-yo, ci, este important să faci zilnic mici compromisuri. Iată cele 5 sfaturi de top, ușor de urmat, pentru un corp perfect.

1. Acordă importanță detoxifierii corpului

Detoxifierea nu este responsabilă doar de eliminarea toxinelor din organism, ci joacă și un rol important dacă vrei să slăbești. O detoxifiere eficientă poate stimula metabolismul și îmbunătăți digestia, astfel încât corpul tău va începe să ardă caloriile, dar va îmbunătății și aspectul pielii de coajă de portocală.

Sfat: pentru o detoxifiere ușoară, începe prin a introduce ceaiuri de plante care au efect de curățare sau consumă băuturi drenante în rutina ta de dimineață 

2. Destul cu dietele drastice, alege echilibrat!

Știi, dietele care se țin în ultimul moment înainte de a pleca în vacanță, nu duc niciodată la rezultatele dorite. Pentru a scăpa de kilogramele în plus și a aplatiza burta, este suficient să alegi legumele și alimentele bogate în proteine, sărace în grăsimi și cu un conținut considerabil de fibre. Și eliminând, bineînțeles, băuturile carbogazoase și zaharul.

Sfat: Ți-e greu să renunți la dulciuri sau chipsuri? Încercă dieta 80/20 - mai mult decât o dietă, este aproape un stil de viață. Constă în o dietă sănătoasă pentru 80% din alimentele pe care le alegi, în schimb, cu 20% poți face o excepție de la regulă, alegând ceea ce dorești, doar să nu exagerezi la partea de cantitatea.

3.    Ia-ți timp pentru a te antrena

Din păcate, din cauza stilului agitat de viață pe care îl avem, nu este întotdeauna ușor să găsești timp pentru a face sport. Soluția? Începe să practici activitatea fizică pur și simplu schimbându-ți obiceiurile, alegând mai degrabă scările decât liftul, mersul pe jos sau cu bicicleta în favoarea mijloacelor de transport etc., dar ceea ce contează cu adevărat este regularitatea. Mișcarea trebuie făcută zilnic pentru a obține un abdomen plat și un posterior ferm la care ai visat dintotdeauna.

Sfat: Încercă să fac mișcare zilnic, chiar numai pentru 15-20 de minute, alegând, de exemplu, o coardă de sărituri, urmată de exerciții pentru partea corpului cu cele mai mari probleme de grăsime.

4. Elimină definitiv celulita

Te-ai săturat să aplici creme împotriva celulitei, fără a obține efectul dorit? Pentru a scăpa de pielea cu aspect de coajă de portocală, abordarea trebuie să fie la 360 ​​de grade, folosind atât creme anticelulitice de ultimă generație pe zonele critice pentru a îmbunătăți micro circulația, cât și luând suplimente alimentare specifice, care elimină cauzele din interior.

Sfat: Studiile clinice confirmă acest lucru - utilizarea produselor detoxifiante, cum ar fi ceaiul de plante sau băuturile drenante și capsulele de ardere a grăsimilor, pot contribui la eliminarea grăsimilor și toxinelor, favorizând dispariția celulitei.

5. Alege o soluție completă și naturală pentru rezultate rapide și de durată!

Pentru a obține o formă fizică perfectă și a nu te mai simți jenant într-un costum de baie, pe lângă faptul că urmezi o dietă corectă și echilibrată și faci o activitate fizică sănătoasă, este foarte important să alegi aliații potriviți care să te însoțească în călătoria ta de slăbire, pas cu pas.

De aceea am vrut să creăm un pachet cu 3 produse cele mai vândute, care să te ajute să te pregătești pentru vară în doar 30 de zile!

PachetulS.O.S. pentru Vacanța de Vară conține o băutură drenantă, un ceai de plante care reactivează metabolismul și capsule de ardere a grăsimilor, care funcționează în sinergie perfectă pentru a stimula arderea grăsimilor, scăpa de retenția de apă și a menține apetitul sub control.

Pierderea în greutate înainte de vacanța de vară nu a fost niciodată mai ușoară!

Produse pentru tine

ANTICELULITĂ
-50%
Preț special 39,90  RON Preț obișnuit 79,90  RON
Vezi produsul
CONTROLUL APETITULUI
-44%
Preț special 49,90  RON Preț obișnuit 89,90  RON
Vezi produsul

Te-ar putea interesa