TUMMYTOX blogs.

Și-a recăpătat încrederea în sine datorită băuturii Collagen Beauty Drink

Kateřina, în vârstă de 22 de ani, este studentă în administrarea afacerilor din Republica Cehă și a avut dorința de a-și îmbunătăți aspectul pielii și al părului ei.

image

Colagenul este una dintre componentele de bază ale pielii: îi conferă flexibilitate și fermitate. Din păcate, după vârsta de 20 de ani, producția de colagen începe să scadă cu 1% în fiecare an, deci nu este surprinzător faptul că Kateřina a avut nevoie de ceva care să o ajute la încetinirea procesului de îmbătrânire și să-i redea bucuria vieții.

Unul dintre cei mai comuni factori care contribuie la schimbările în organism este stresul. Kateřina avea certuri constante cu familia sa. „Corpul meu a dat semne de oboseală și am făcut față acestuia doar dormind sau, cel puțin, odihnindu-mă”.

Tot atunci Kateřina a început să aibă probleme cu subțierea și căderea părului. Au început să apară și coșuri dureroase pe față și pe decolteu: „Nu am putut scăpa de ele mult timp după această perioadă stresantă, în ciuda faptului că am avut o dietă mai sănătoasă și am și slăbit”.

Din fericire, Kateřina a descoperit băutura Collagen Beauty Drink prin intermediul reclamelor de pe Instagram și nu a mai stat pe gânduri!

La început am fost sceptică! 

La fel ca mulți dintre clienții noștri, Kateřina a fost sceptică la început, deoarece a folosit produse similare de la alți producători și nu a obținut rezultatele pe care și le dorea, ba mai mult, a simțit că a fost chiar înșelată.

„Ceea ce m-a convins să încerc TommyTox a fost feedback-ul pozitiv numeros, așa că am decis să adaug Collangen Beauty Drink la lista mea de dorințe.”

Lista de dorințe: Collagen Beauty Drink!  

Imediat ce Kateřina a rămas fără băuturile cu colagen pe care le primise de la prieteni și familie, a început să le cumpere singură pentru că era foarte mulțumită de rezultate.

"Folosesc Collangen Beauty Drink de la TommyTox de 5 luni și sunt extrem de mulțumită de ea!"

Prima schimbare a venit după 1 lună!

Kateřina spune că a început să observe primele modificări după al doilea pachet, aproximativ 30 de zile mai târziu. Pielea ei a devenit treptat mai sănătoasă, iar unghiile și părul au devenit mai puternice și mai strălucitoare.

Corpul Kateřinei nu a fost singurul care a cunoscut schimbări pozitive, dar și stima de sine a crescut.

„Prietenii mei mă văd ca o persoană mult mai relaxată și mai zâmbitoare.”

Suntem încântați să aflăm că o altă clientă a reușit să-și îmbunătățească sănătatea și bunăstarea datorită produselor noastre.

Kateřina și-a găsit adevăratul potențial de frumusețe cu colagenul marin de tip I, care este produsul nostru cel mai bine vândut.

Cele 2 aspecte principale prin care clienții noștri obțin astfel de rezultate uimitoare sunt acidul hialuronic cu un puternic extract antioxidant de afine, precum și vitamina C adăugată.

Unii oameni doresc încă să piardă cele câteva kilograme pe care le-au acumulat în timpul pandemiei și acest lucru poate fi realizat și cu sprijinul suplimentelor alimentare TommyTox.

Obține Collagen Beauty Drink cu oferta 1+1 GRATIS!

Te-ar putea interesa