TUMMYTOX blogs.

Andreea: „Mulțumită produsului Happy Enzymes, calitatea vieții mele s-a îmbunătățit!”

Andreea lucrează la poșta din Slovenia și adoră să meargă cu câinele la plimbare și să facă drumeții în timpul liber. Descrie silueta ei ca fiind una înaltă și subțire. Când se îngrașă, schimbarea se observă mai ales în zona burții.

„Am avut întotdeauna același număr de kilograme, cu excepția liceului când aveam chiar cu 10 kg mai mult decât astăzi”, spune Andreea, în vârstă de 50 de ani.

image

Andreea se simte foarte bine în pielea ei și are mare grijă de corpul ei: „Încerc să fiu activă și să mănânc sănătos”. Dar trebuie să fie atentă la glutenul pentru că are o boală celiacă.

Fiica sa i-a prezentat TummyTox și este recunoscătoare că ai găsit o modalitate naturală și convenabilă de a-și îmbunătăți digestia fără a crește aportul de fibre.

A lua 3 capsule pe zi cu un pahar de apă după masă este extrem de confortabil!

"Folosesc Happy Enzymes de 3 luni și sunt foarte mulțumită!"

"Am început să observ primele modificări după 1 săptămână de la începerea administrării capsulelor de 3 ori pe zi. Beneficiile s-au menținut până astăzi!"

Am întrebat-o pe Andreea care îmbunătățiri, în opinia ei, sunt cele mai importante: "Din cauza bolii celiace menționate anterior, alegerile mele alimentare sunt din păcate destul de limitate. Deși am lăsat niște fibre în meniul meu, a trebuit să elimin o mulțime de alte alimente bogate în fibre. Digestia mea este foarte stresată din cauza bolilor. Din fericire, Happy Enzymes a fost alegerea câștigătoare în cazul meu. "

"Sănătatea este într-adevăr cea mai mare bogăție!"

"Mă simt mult mai bine, durerile de stomac nu mai sunt atât de frecvente și burta nu mai este atât de umflată; pe scurt, simt că s-a îmbunătățit calitatea vieții mele,  deoarece corpul meu funcționează acum normal. Sănătatea este într-adevăr cea mai mare bogăție!!"

În plus, Andreea se bucură de un aspect fizic îmbunătățit: „Rochiile mi se potrivesc mult mai bine acum când am un abdomen plat!”

"Viața mea s-a îmbunătățit mult datorită TummyTox!"

Pentru Andreea, digestia slabă, pe lângă stresul de zi cu zi, era ceva care obișnuia să fie o adevărată pacoste și un obstacol în calea unei vieți normale. "Viața mea s-a îmbunătățit mult datorită TummyTox!"

Enzime pentru optimizarea digestiei

Dacă ai nevoie de ajutor pentru digestia ta, complexul nostru multi-enzimatic patentat DigeZyme® cu 5 tipuri principale de enzime tă poate ajuta să descompui alimentele și să-ți îmbunătățești digestia. Are extracte de calciu, kiwi și ghimbir care lucrează împreună pentru a crește sistemul imunitar și pentru a reduce oboseala.

Happy Enzymes este suplimentul alimentar la care apelează mii de clienți care, la fel ca tine și Andreea, doresc să scape de greutatea suplimentară și să-și curețe ficatul.

Nivel scăzut al digestiei?

Balonarea, crampele și indigestia ar trebui să servească drept semne de avertizare că se întâmplă ceva în corpul tău. Este posibil să ai un nivel scăzut de enzime digestive care au sarcina de a descompune alimentele în nutrienți.

Din fericire, tot sprijinul de care poți avea nevoie (și, desigur, o dietă sănătoasă și exerciții fizice regulate!) este oferit de Tummy Tox și vine sub formă de capsule, Happy Enzymes.

O capsulă de 3 ori pe zi îți va ține la distanță problemele digestive și metabolice.


Te-ar putea interesa