TUMMYTOX blogs.

Katherin: „Cu TummyTox am slăbit și am câștigat mai multă energie”*

Bună, sunt Katherin, m-am născut în Venezuela și locuiesc în Portugalia de aproape 11 ani. Lucrez în zona de marketing dar am fost și profesor de dans.

Pasiunile mea sunt animalele și mâncarea bună, mai ales cea nordică.

Am fost mereu slabă. Abia când am început să călătoresc m-am îngrășat, dar a fost temporar. Odată cu izolarea situația s-a agravat și excesul de greutate mi-a afectat sănătatea.

De aceea am decis să încep acest proces de slăbire .

*[Rezultatele pot varia de la persoană la persoană. Pentru a pierde în greutate, este important să urmați o dietă variată și să duceți un stil de viață sănătos.]

image

“Mi-a plăcut modul în care acest brand oferă valoare clientelor sale”

S-a întâmplat să văd mai multe reclame și mi s-a părut interesantă structura companiei, precum și produsele și compoziția acestora. Așa că am decis să le încerc și eu

Am început în ianuarie și unul dintre lucrurile care mi-au plăcut cel mai mult a fost modul în care comunică despre compoziția produselor, precum și toate informațiile pe care le oferă despre acestea.

Mi-a plăcut și felul în care brandul adaugă valoare clientului - am primit ghiduri cu instrucțiuni etc. Pentru mine, acest lucru adaugă multă valoare produsului.

“Nu renunț niciodată la prioritățile mele”

Pentru mine cele mai bune produse și cele pe care le folosesc cel mai mult sunt Tummy Fit și Slim Tummy Caps .

Și cu ele am reușit să slăbesc și am și mai multă energie

Am început să simt primele efecte încă din primele 3 săptămâni.

Nu mi-am lăsat niciodată deoparte prioritățile, doar am adăugat încă 2 (controlul greutății și sănătatea mea).

“Am o stare generală mai bună și am mai multă energie”

În timpul procesului de slăbire nu am simțit niciodată vreo schimbare la nivel emoțional, dimpotrivă, am câștigat mai multă energie și am mă simt și mai relaxată pentru că am putut vedea îmbunătățiri la nivel fizic

Am o stare generală mai bună și am mai multă energie.

De asemenea, aș dori să las un mesaj acelor oameni care sunt încă indeciși: Încearcă! Nu uitați de importanța îmbunătățirii dietei și a exercițiilor fizice.

Pentru a putea vedea rezultate trebuie să -ți schimbi stilul de viață. Cu timpul vei vedea schimbările și nu vei dori să te întorci în trecut.

Pachetul cu triplu efect a fost alegerea lui Katherin

Pachetul Transformare Totală conține 1 ceai pentru detox cu un efect direct pentru un abdomen plat, 1 băutura care arde grăsimea și capsule care ajută la reducerea poftei de mâncare.

    • Fat Burner Drink este 1 arzător puternic de grăsimi pentru că stimulează metabolismul și accelerează arderea caloriilor. Conține L-carnitină, care susține foarte mult efortul fizic, crescând eficiența și accelerând regenerarea musculară după antrenamente.
    • Slim Tummy Caps  este un supliment natural extraordinar pentru slăbire cu Garcinia Cambogia care te ajută să slăbești rapid și în siguranță.
    • Ceaiul My Skinny Tea este un amestec select de plante si fructe, cu ingrediente active care ajută la arderea grăsimilor mai rapid, la accelerarea metabolismului si elimina toxinele pentru a pierde în greutate mai repede.

Te-ar putea interesa