Pierdere în greutate la femei bazată pe știință

În medie, femeile au mai multă grăsime corporală decât bărbații. Estrogenul reduce capacitatea femeii de a arde energie după masă, ceea ce duce la stocarea mai multor grăsimi în întregul corp. Aceasta înseamnă că pierderea în greutate și gestionarea greutății sunt mult diferite la femei față de bărbați. Și, deși unele recomandări pot funcționa pentru ambele sexe, femeile luptă cu excesul de greutate (în special cu excesul de grăsime) mai mult decât bărbații, iar majoritatea soluțiilor dezvoltate pentru ambele sexe funcționează mai puțin eficient pentru femei.

De aceea, ca brand pentru femei, lucrăm la TummyTox mână în mână cu știința pentru a oferi soluții care funcționează cel mai bine pentru femei.

image

De ce este mai greu pentru femei să slăbească?

Atât femeile, cât și bărbații se luptă cu excesul de greutate din cauza factorilor de zi cu zi precum: stresul, fumatul, lipsa somnului, stilul de viață sedentar, consumul de alimente procesate, lipsa de apă și genetica.

Cu toate acestea, femeile trebuie să se confrunte și cu alte probleme, cum ar fi nivelurile hormonale fluctuante, sarcina și un alt mod de metabolism al grăsimilor . Corpul nostru este programat să stocheze grăsime, mai ales în anumite zone precum abdomenul și coapsele. De aceea le numim adesea zone cu probleme.

Știința este cea mai bună modalitate de a te concentra asupra zonelor cu probleme

Femeile se luptă adesea cu anumite zone cu probleme, cum ar fi șoldurile, pliurile abdominale, celulita și coapsele groase. Este o problemă care necesită o soluție țintită.

Unul dintre ingredientele noastre preferate pentru pierderea localizată de grăsime se numește ID-alG™, un amestec patentat super-eficient de alge brune, iod și semințe de struguri bogat în polifenoli marini. Ajută la absorbția a mai puținor grăsimi și carbohidrați din alimente, susținând în același timp digestia.

ID-alG™ poate fi găsit în produsul nostru Waist & Leg Shaper împreună cu extractul de urzică, care conține flavonoide care au un efect benefic asupra circulației sanguine. Datorită acestui efect, picioarele tale se vor simți mai puțin obosite și grele, precum și mai puțin umflate.

Ani de cercetare pentru rezultate rapide și vizibile!


Au fost făcute multe studii științifice asupra ingredientului principal din Waist & Leg Shaper, care și-a demonstrat efectul asupra controlului greutății și al grăsimii corporale.

Deoarece pierderea în greutate este direct legată de reducerea grăsimilor, un studiu clinic a arătat că participanții care au consumat 400 mg de ID-αLG® (2 capsule Waist & Leg Shaper) zilnic au pierdut în medie 2,8 kg după 8 săptămâni.

De asemenea, participanții și-au îmbunătățit silueta prin reducerea:

  • circumferința taliei (-2,4 cm *),
  • circumferința șoldului (-1,7 cm *)
  • circumferința coapsei (-0,9 cm *).

Rezultate rapide și fără probleme

Cel mai bun lucru despre Waist & Leg Shaper este că modificările sunt vizibile după doar 2 capsule pe zi timp de 8 săptămâni, iar între timp te poți concentra pe îmbunătățirea calității generale a vieții și lasă modelarea corpului în seama experților - adică noi!

Deoarece produsele noastre sunt complet naturale, dovedite științific și sigur de utilizat, femeile din întreaga lume le iubesc! Peste 650.000 de femei au slăbit cu produsele TummyTox, iar Waist & Leg Shaper este unul dintre cele mai populare produse ale noastre!

Produse pentru tine