TUMMYTOX blogs.

Lucia: “Am pierdut 25* cm în tot corpul!”

Lucia este o proaspătă mămică în vârstă de 26 de ani care ne-a contactat cu o propunere de colaborare ... Dar când am ajuns să o cunoaștem mai bine și am descoperit povestea ei, am fost atât de uimiți încât nu am putut să nu-i cerem să o împărtășim cu voi, #FeteleTummyTox!

image

„Cine, petreceri, o viață nebună și lipsa oricărei activități fizice: de aici au apărut problemele mele cu supraponderabilitate. Dar la un moment dat am simțit că e prea mult, așa că am decis să încep să fac ceva pentru mine ".

„După nenumărate diete, câteva antrenamente din când în când și multă plimbare, în cele din urmă am reușit să slăbesc câteva kilograme, dar apoi am rămas însărcinată. Și în timpul sarcinii am luat 20 de kilograme!"

„Când am ajuns acasă după ce am născut, eram foarte slăbită. În ciuda emoționantului evenimentului, nu am vrut să fac nicio poză, nu am avut chef să ies sau să fac orice altceva. M-am simțit atât de straniu și incomod în propriul meu corp."

Dar, din fericire, Lucia a descoperit TummyTox!

Când Lucia a descoperit TummyTox, s-a îndrăgostit pur și simplu imediat de faptul că produsele noastre erau în întregime naturale, cu o gamă largă de soluții la prețuri într-adevăr rezonabile. După 1* lună de folosire a produselor și accesoriilor noastre, în timpul unei ședințe la sala de fitness, antrenorul a văzut o diferență notabilă: „Fără produsele tale poate ar fi existat o schimbare oricum, dar nu ar fi fost nici atât de vizibilă, nici atât de rapidă. Sunt incredibil de mulțumit".

image

Rezultatele obținute de Lucie sunt cu adevărat UIMOARE!

„Îmbunătățirile au fost remarcabile în toate domeniile. Am pierdut 1 mărime și jumătate la haine, nu mă mai simt umflată, sunt mult mai slabă, respir ușor, nu mai transpir ca înainte și nu știu unde s-a dus toată celulita pe care am avut-o. De asemenea, am început să văd mușchii care apar și starea mea de spirit s-a îmbunătățit foarte mult! Am început din nou să am stimă de sine, pentru că mă simt mai ușoară și mai frumoasă. Nu mă mai pot lipsi de produsele TummyTox! "

image

TummyTox mi-a deschis porțile către un stil de viață mai sănătos și bun. Datorită lor, am început să merg la sală și mă simt mult mai hotărât să-mi continui această călătorie. Îmi doresc foarte mult să am un corp frumos și armonios, și știu cum aceste produse pot face diferența. "

„Fără TummyTox nu m-aș fi putut simți niciodată așa cum mă simt acum. În 2 luni și jumătate am pierdut 25* de centimetri pe tot corpul! Știu că transformarea finală va fi cu adevărat incredibilă și abia aștept să fiu acolo!"

Inspiră-te din povestea lui Luciei! Următoare poveste de succes poate fi a ta

O felicităm sincer pe Lucia pentru transformarea ei uimitoare! Dacă dorești să încerci un pachet cu o selecție a produselor utilizate de Lucie, îți recomandăm programul nostru Skinny Jeans. Astăzi îl poți găsi cu o reducere specială și cu frumoasa noastră sticlă termică TummyTox, GRATIS!

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi față de cele descrise pe site.

Produse pentru tine

Te-ar putea interesa