TUMMYTOX blogs.

HORMONUL SLĂBIRII - DA, CHIAR EXISTĂ!

Hormonii participă la numeroase funcții ale organismului. Știm cu toții că hormonii pot fi responsabili pentru menstruația dureroasă, probleme cu acneea, etc. Dar știai că există un hormon care poate lupta împotriva creșterii în greutate?

image

Adiponectina – hormonul slăbirii

Adiponectina este un hormon care se formează în țesutul brun adipos și este implicat în reglarea metabolismului lipidelor și carbohidraților. Se formează în țesut atunci când este foarte puțină grăsime în corp - motiv pentru care crește capacitatea mușchilor de a folosi carbohidrații pentru energie.

Și asta nu este tot - acest hormon accelerează topirea țesutului adipos, ajută la reducerea poftei de mâncare și scade riscul pentru diabetul de tip 2.

Producția de hormoni a organismului scade odată cu vârsta

Studiile au arătat că acest hormon este produs exclusiv în țesutul adipos brun și că producția hormonului scade odată cu înaintarea în vârstă. Nu este de mirare atunci că am putea întâmpina probleme cu creșterea în greutate pe măsură ce îmbătrânim!

Stimulează producția hormonului slăbirii

Capsulele Booty Tone sunt bogate în antocianine din suc de portocale, catechine din ceai verde și capsaicine din piper cayenne. Aceste ingrediente pot preveni în mod eficient descompunerea țesutului adipos brun și promovează producerea de adiponectină.

Studiile arată că stimularea activității țesutului adipos brun poate ajuta la dizolvarea a 500 de calorii suplimentare pe zi!

Capsulele Booty Tone pot ajuta la topirea grăsimii în zonele problematice, precum ar fi fesele și șoldurile. Cu ajutorul unei diete balansate și Booty Tone, grupul nostru de testare a reușit să:

  • topească până la 7,5* cm în jurul taliei
  • piardă până la 6* cm din zona șoldurilor și a coapselor
  • piardă până la 50*% din grăsimea zonei abdominale

Fii cea mai încrezătoare la plajă în acest an! Încearcă acum BOOTY TONE - cumpără 1, primește 1 GRATUIT!

*Rezultatele variază în de la o persoană la altă, în funcție de dietă și stilul de viață. Este important să menții o alimentație variată și să ai un stil de viață sănătos

Pentru cel mai frumos posterior și siluetă perfectă de plajă, avem și un set minunat - Soluție completă pentru un corp perfect de plajă: cele mai bune produse de slăbire și remodelare corporală! Acum la o super ofertă!