TUMMYTOX blogs.

Hibiscus - noua tendință tot mai populară în lumea slăbirii

Soluțiile simple se dovedesc uneori a fi cele mai bune. Hibiscusul a fost cultivat în regiunile tropicale și folosit pentru proprietățile sale nutritive de 6 milenii. Această plantă este ușor de recunoscut, datorită florilor sale frumoase de un roșu strălucitor. A devenit recent o materie primă foarte populară în lumea slăbirii, iar acest lucru se datorează faptului că studiile științifice au arătat că poate ajuta oamenii să slăbească de până la 2,5* ori mai mult!

image

Hibiscusul este o plantă originară din Africa, iar habitatul său natural este tropical. De aceea prosperă în țări care sunt, de asemenea, foarte renumite pentru plajele lor exotice frumoase. Dar ceea ce a făcut această plantă și mai populară este faptul că, potrivit unor cercetări recente, te poate ajuta și să slăbești!

Hibiscusul ajută la stoparea retenției de apă

Hibiscusul este adesea preparat sub forma unei băuturi răcoritoare, iar unele studii au confirmat recent un lucru pe care vindecătorii tradiționali l-au cunoscut dintotdeauna: extractul de hibiscus are proprietăți diuretice, ceea ce înseamnă că stimulează eliminarea excesului de lichide din organism. În consecință, consum\nd în mod regulat, balonarea cauzată de retenția de apă dispare și burta devine mai plată.

Studiu: Cei care au consumat extract de hibiscus au pierdut de până la 2,5*ori  mai multă greutate

Un studiu publicat în jurnalul Food & Function în 2014 a arătat că extractul de hibiscus este capabil să stimuleze pierderea în greutate chiar și la persoanele care nu urmează nicio dietă. Cei care au luat extract de hibiscus timp de 12* săptămâni au pierdut de până la 2,5* ori mai multă greutate decât grupul placebo.

Oamenii de știință au atribuit această caracteristică unei concentrații mari de polifenoli prezente în hibiscus, care împiedică activarea lipogenezei în ficat (adică formarea de noi celule adipoase) și stimulează eliminarea grăsimii din acest organ.

Draining Drink: noul tău aliat pentru slăbire

Datorită eficienței sale de drenare și slăbire, am ales să folosim și hibiscus printre ingredientele active prezente în produsul nostru inovator de drenaj: Drining Drink! Această băutură luptă împotriva retenției de apă, ajutând la eliminarea excesului de lichid de până la 3* ori mai mult și sprijină pierderea în greutatestimulând de până la 2,5* ori mai mult.

80% dintre cei care au încercat-o nu se mai pot lipsi de ea!

Dacă vrei să profiți la maximum de călătoria ta de slăbire și să stimulezi arderea grăsimilor non-stop, atunci acesta este cu adevărat produsul ideal pentru tine! Draining Drinkbautură drenantă delicioasă prin care vei obție rezultate concrete în doar câteva zile !

* Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi față de cele afișate pe site.

Te-ar putea interesa