TUMMYTOX blogs.

Dieta denantă: cel mai probabil ai nevoie de ea

Dieta de drenaj a fost creată pentru a ajuta la eliminarea apei care stagnează în organism. Potrivit pentru femeile cu probleme de retenție a apei, dezechilibru hormonal sau menopauză, deoarece este o dietă scăzută în calorii, care ajută organismul să funcționeze în mod normal.

Sarea este una dintre alimentele care determină reținerea apei. Dieta de drenaj este redusă în sare și conține alimente care conțin o mulțime de fibre, apă, minerale, antioxidanți și vitamine. Vorbim despre fructe și legume, dar și despre piureuri, supe și alimente cu grâu întreg.

 

În timpuldietei nu trebuie să se consume un conținut ridicat de sare sau alimente foarte dulci, cele cu grăsimi saturate (cum ar fi carnea rosie, unt, smântână, etc), și trebuie să eliminat sodiul, care cauzează balonarea și reținerea lichidelor. Iaurtul este o gustare ideală pentru o digestie excelentă. De asemenea, protejează împotriva infecțiilor intestinale și reduce retenția de apă.

 

Evident, o dieta drenantă nu este posibilă fără cantități mari de apă pentru a hidrata celulele și a ajuta rinichii să elimine toxinele din organism.

 

Încearcă dieta drenantă: mai în formă cu o reținere redusă a apei

Mic dejun cu 3 biscuiți cu 2 lingurițe de gem (sau miere), 125 ml iaurt alb și o ceașcă de ceai verde. Alternativă: o ceașcă de cafea de orz și un suc proaspăt de fructe.

 

Gustare la mijlocul dimineții: fructe proaspete (cireșe, prune, caise sau piersici) și un pahar de apă (bea-l înainte de a mânca).

 

Prânz cu diferite tipuri de salate: salată de orez cu orz, semințe și cereale; salata de morcov, 80 de grame de paste cu sos de roșii, legume la grătar puțin asezonate.

 

Gustare: fructe proaspete sau un shake de măr și morcovi. Întotdeauna amintește-ți să bei apă.

 

Cină ușoară: supă de legume sau 150 de grame de somon.

 

Bea în mod regulat apă!

 

TummyTox recomandă Drinking Drink:

Drenarea naturală de zmeură care:

  • Accelerează pierderea în greutate
  • Elimină excesul de toxine și lichide (fără a elimina mineralele esențiale)
  • Dă senzația de picioare ușoare
  • Elimină balonarea cu până la 60%  în 1 săptămână
  • Efect purificator
  • Reduce celulita

  

Draining Drink conține ingredientul patentat CactiNea ™, sarsaparilla, ceai Java, pătrunjel, anghinare, ciulin, păpădie și viță de vie, care facilitează eliminarea apei acumulate în organism și pregătesc organismul pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Pune-ți rochia preferată și pune-ți pantalonii fără efort!

Cum funcționează Draining Drink?
Produsul conține o combinație de extracte de plante care au un efect sinergic:

Ingredientul brevetat CactiNea ™ care se ocupă cu scăderea în greutate,
Frunzele de viță de vie îmbunătățesc circulația și ajută la eliminarea celulitei,
Păpădia elimină apa și toxinele acumulate, din organism.