TUMMYTOX blogs.

Dieta Keto - tot ce trebuie să știi

Dieta ketonică a devenit astăzi incredibil de populară - toată lumea vorbește despre ea și efectele sale și înțelegem cu adevărat de ce! La urma urmei, numeroase studii au arătat cum acest tip de dietă poate face cu adevărat diferența atunci când vorbim despre slăbirea eficientă.

image

Ce este dieta keto?

Dieta keto este un tip de dietă care implică un consum foarte scăzut de carbohidrați și unul ridicat de grăsimi. Reducerea drastică a carbohidraților determină corpul să intre într-o anumită stare metabolică, numită stare de cetoză, în care corpul începe să ardă grăsimea pe care o transformă în energie.

Prin minimizarea consumului de carbohidrați, se reduce și aportul de glucoză în organism, care este de obicei principala sursă de energie pentru corp. Astfel, organismul trebuie să utilizeze grăsimea în locul glucozei, transformând acizii grași în cetone, molecule mici de energie care alimentează mușchii și creierul.

Keto și pierderea în greutate

Mai multe studii au demonstrat că urmarea unei diete cu un conținut scăzut de carbohidrați poate avea rezultate mai bune decât o dietă cu conținut scăzut de grăsimi. În linii mari, acest lucru implică consumul între 20 și 50 de grame de carbohidrați pe zi, acordând o prioritate mai mare alimentelor precum carnea, peștele, ouăle, nucile și uleiurile sănătoase.

Dar cel mai bun lucru despre dieta keto este că nu vei simți senzația de foame în permanență!

2 factori importanți pentru a avea succes cu dieta keto

Pentru că dieta Keto are un potențial incredibil în slăbire, probabil te-ai gândit deja să îi acorzi o șansă. Cu toate acestea, este important să știm că, pentru cele mai bune rezultate, dieta keto ar trebui să fie însoțită de:

  1. Activitate fizică (de intensitate ridicată, antrenamentul pe intervale de timp este cea mai bună alegere)
  2. Suplimente alimentare

Suplimentele alimentare sunt de mare ajutor în reducerea efectelor secundare ale dietei (sete, oboseală, iritabilitate, amețeli) și în menținerea organismului într-o stare normală de echilibru.

Ajută-ți progresul dietei cu MCT Slim Drink

Dacă decizi să începi dieta keto, atunci băutura noastră MCT Slim Drink este pur și simplu suplimentul alimentar perfect care te va însoți pe această nouă cale. Datorită dozei sale foarte concentrate de ulei de MCT sub formă de pudră (75%), această băutură delicioasă de nucă de cocos te ajută să ajungi mai rapid la starea de cetoză și să o menții pentru mai mult timp.

MCT Slim Drink este, fără îndoială, alegerea câștigătoare, tocmai pentru că îți stimulează corpul să utilizeze grăsimea ca sursă principală de energie, arzând rezervele de grăsime mult mai repede. Și este incredibil de simplu de preparat: pur și simplu amestecă-l cu puțină apă pentru a face o băutură gustoasă și cremoasă de nucă de cocos!

Te-ar putea interesa