TUMMYTOX blogs.

ABC-ul colagenului: tot ce ai nevoie să știi pentru a-ți menține pielea fermă

Știm cu toții cât de importantă este îngrijirea pielii. Dar, din păcate, cumpărarea doar a cremelor și a produselor pentru aplicare externă (chiar și cele mai scumpe!) nu este suficientă pe termen lung. Știai că trebuie să-ți îngrijești pielea și din interior? Este posibil să fi auzit deja că multe femei folosesc colagen în acest scop - dar de ce? În acest articol îți vom spune toate secretele sale și de ce ar trebui să îl folosiți și voi!  

image

Ei bine, primul lucru pe primul loc.

Ce este colagenul și de ce ai nevoie de el?

Colagenul este o proteină care, printre altele, acționează ca un element constitutiv pentru piele, păr și unghii. Dar, din păcate, corpul produce din ce în ce mai puțin colagen pe măsură ce îmbătrânim. Din acest motiv, pielea începe să piardă fermitate și flexibilitate și încep să apară primele riduri.

În plus, producția naturală de colagen este diminuată și de poluanții din mediu, fumat și chiar de consumul excesiv de zahăr și carbohidrațirafinați. Ca să nu mai vorbim de daunele provocate de razele UVA: expunerea la soare poate deteriora fibrele de colagen ale pielii, făcând-o să pară mai îmbătrânită decât este în realitate.

Ai putea să credeți că aceasta este o problemă de viitor, că ești mult prea tânără ... Dar te poți înșela!

Începe să ai grijă de pielea ta acum!

Ne pare rău, dar avem câteva vești proaste pentru tine. Degradarea colagenului (și, prin urmare, îmbătrânirea pielii) începe după vârsta de 20 de ani. De aceea este o idee bună să începi să iei suplimente cât mai curând posibil. La urma urmei, este mult mai ușor să previi pierderea de colagen decât să tratezi ulterior.

Oprește ridurile!

Suplimentele cu colagen pot stimula procesul natural de producere a colagenului din organism, care te poate ajuta să ai pielea mai fermă și mai rezistentă. De asemenea, cu siguranță te-ai simți mai bine să ai păr mai frumos, unghii puternice și să scapi în cele din urmă de acele vergeturi enervante ... Da, acest lucru este posibil cu colagen!

Noii prieteni cei mai buni ai pielii tale

Pentru a ne asigura că pielea ta rămâne tânără și frumoasă mult timp, am creat o linie de produse de înaltă calitate pe bază de colagen, care fac deja parte din rutina zilnică a multor fete TummyTox!

Băutura noastră delicioasă Collagen Beauty Drink poate sprijini producția naturală de colagen a organismului în timp ce încetinește procesul de îmbătrânire. Conține cea mai puternică formă de colagen, colagenul marin de tip I, care spre deosebire de alte tipuri de colagen de pe piață, este foarte gustos și super eficient!

Iar pentru cei care sunt mereu pe grabă și nu au întotdeauna timp să-și pregătească băuturile, am făcut și fiole practice de colagen care pot fi luate peste tot. Aceste fiole ajută la reducerea aspectului ridurilor, uniformizează tonul pielii și o hidratează din interior. În plus, suntem siguri că îți va plăcea parfumul proaspăt de fructe de pădure!

Dacă însă cauți un kit complet, atunci ar trebui să încerci Collagen Fit & Pretty. Aceste capsule conțin o formulă revoluționară pentru frumusețe care te ajută să arzi kilogramele în exces și să obții o piele mai fermă în același timp. Pierderea în greutate duce adesea la lăsarea pielii, dar cu acest produs unic poți evita și menține pielea suplă, chiar și în timpul călătoriei de slăbire!

Te-ar putea interesa