-50%

Fără gelatină

Fără gluten

Fără OMG

Calitate GMP

Fără lactoză

Vegan

Vegetarian

CADOU LA FIECARE ACHIZIȚIE

Cel mai tare e-book pentru un plan de slăbire cu rezultate garantate și acces gratuit la un program de antrenamente video cu durata de 4 săptămâni!

Fără gelatină

Fără gluten

Fără OMG

Calitate GMP

Fără lactoză

Vegan

Vegetarian

Blocant și arzător de grăsime eficient

Skinny Bikini - pentru 2 luni

Suficient pentru 60 zile

Puternic blocant și arzător de grăsimi 2 în 1 care ajută la arderea acestora, crește energia și stimulează metabolismul pentru cele mai bune rezultate de slăbire - cu doar 1 capsulă pe zi!

Contents: 1x Skinny Bikini - pentru 2 luni 60 capsules/60 zile

Blocant și arzător de grăsime eficient

Skinny Bikini - pentru 2 luni

Suficient pentru 60 zile

Puternic blocant și arzător de grăsimi 2 în 1 care ajută la arderea acestora, crește energia și stimulează metabolismul pentru cele mai bune rezultate de slăbire - cu doar 1 capsulă pe zi!

Nu este nevoie să renunți la alimentele grase preferate - Skinny Bikini te va ajuta să arzi și să combați grăsimile pentru rezultate eficiente de slăbire cu doar o capsulă pe zi! Cel mai nou blocant și arzător de grăsimi cu ingrediente de top garantează că vei obține un corp pentru bikini de vis, dar te vei bucura în continuare de alimentele preferate bogate în grăsimi!

  • Acțiune de combatere a grăsimii corporale 2 în 1: BLOCHEAZĂ absorbția grăsimilor și ARDE grăsimile mai eficient
  • Crește nivelul de energie
  • Stimulează metabolismul
  • Susține circulația sângelui
  • Doar o singură capsulă pe zi!
  • Peste 15 ani de experiență în dezvoltarea și producția de suplimente alimentare

TummyTox are peste 650.000 de clienți mulțumiți în toată UE!

Contents: 1x Skinny Bikini - pentru 2 luni 60 capsules/60 zile

Alege pachetul:

Alege cumpărătură unică sau abonament

Sfat: Economisește 20% în plus la abonare

O singură achiziție
Aboneză-te la acest produs și îl primești acasă în fiecare lună cu extra 20% reducere.
60% Reducere + Transport gratuit de la a doua livrare
Preț special 78,00  RON Preț obișnuit 156,00  RON
Loading...
în stoc
SKU
905483
4.5 2

Îți place mâncarea bogată în grăsimi, dar vrei să ai și un corp perfect pentru bikini?

Skinny Bikini este cel mai eficient instrument de combatere a grăsimilor care ajută la blocarea și arderea acestora pentru rezultate vizibile de slăbire.

Femeile slăbesc mai lent decât bărbații - e nedrept!

Există o serie de motive pentru care bărbații slăbesc mai repede. Metabolismul femeilor este mai lent și avem niveluri mai ridicate al "hormonului foamei". De obicei, avem o masă musculară mai scăzută (care îi ajută pe bărbați să ardă mai multe calorii) și mai multă grăsime corporală decât bărbații. Și, de asemeni, luăm în greutate în timpul sarcinii. E ca și cum nu am putea avea o pauză!

 În plus, ca ființe umane, suntem în mod natural predispuși să ne placă grăsimile!** De aceea, alegem adesea cartofii prăjiți sau înghețata cremoasă. Aceasta înseamnă, de asemenea, că ne simțim privați odată ce trecem la o dietă cu conținut scăzut de grăsimi.

Burger vs. salată: care are mai multe calorii?

Deoarece grăsimile au de două ori mai multe calorii pe gram decât carbohidrații, reducerea cantității de grăsimi pe care o consumăm stă la baza multor programe de slăbire. Dar grăsimea se găsește adesea acolo unde ne așteptăm mai puțin!

Încerci să menții un stil de viață sănătos, alegând întotdeauna o salată în loc de un burger atunci când iei masa în oraș? Din păcate, acest lucru nu va aduce întotdeauna rezultatele dorite. Unele dintre alegerile pe care le facem pot părea firești până când ne uităm mai atent la valoarea calorică și la conținutul de grăsimi.

De aceea, este adesea dificil să reduci aportul de grăsimi doar având grijă la ceea ce mănânci! Dar nu îți face griji, noi avem soluția. Skinny Bikini va avea grijă de grăsimile pe care le consumi, așa că stai liniștită și bucură-te de gustarea ta delicioasă!

Efect dublu împotriva grăsimii corporale, chiar dacă nu vrei să mănânci mai puțin!

Aceste capsule de ardere a grăsimilor 2 în 1 te vor ajuta:

Stopează absorbția și depunerea grăsimilor

Grăsimea nu se descompune, ci este eliminată din organism.

Arde excesul de grăsime și kilogramele

Stimulează arderea grăsimilor pentru producerea de căldură și arde și mai multe calorii chiar și în tim ce te odihnești!

Înlătură caloriile și slăbește mai repede

Asimilează mai puțin și arde mai multe calorii pentru a slăbi mai repede!

Crește nivelul de energie

Oferă-ți un impuls de energie - nivelurile ridicate de energie sunt cruciale pentru a rămâne motivată în atingerea obiectivelor!

Ingrediente de calitate superioară care te ajută să obții corpul perfect pentru bikini în cel mai scurt timp

Combinația perfectă: blocant de grăsimi + arzător de grăsimi pentru rezultate vizibile în slăbire

Acest uimitor instrument de combatere a grăsimilor te va ajuta să obții corpul visat chiar și fără a elimina din dietă meniul preferat!

Sporește arderea grăsimilor

Blochează absorbția grăsimilor

Reduce caloriile din grăsimi

Reduce depozitele de grăsime

Slăbește rapid 

Stimulează nivelul de energie

Susține circulația sângelui

Ingrediente active

Skinny Bikini

Ambalaj (1 unitate)30 capsule
Doza zilnic[1 capsulă
Greutate netă (1 unitate)15,1 g

 Ingrediente activeIntr-o capsulă
TeaXcel® E45 [extract de ceai verde]
- Polifenoli
- EGCG
- Cafeină
260 mg  
247 mg  
117 mg  
≤ 5,2 mg 
PureSea™ Natural [Ascophyllum nodosum - Alge marine brune cu granule fine]
- Iod
100 mg 

65 μg–98 μg (43-65% VRN) 
Zinc  5 mg (50% VRN) 
ACTAMIDE® [extract de piper negru]
- Piperină
5 mg 
4,75 mg 

*VRN = Valori de referință ale nutrienților

Mod de utilizare

Doza zilnică recomandată este 1 capsulă.


1 capsulă

O dată pe zi

INGREDIENTE

(într-o capsulă): TeaXcel® E45 [extract din frunze de ceai verde (Camellia sinensis (L.) Kuntze) cu 95% polifenoli totali, 45% EGCG și ≤ 2% cafeină] 260 mg (polifenoli 247 mg, EGCG 117 mg, cafeină ≤ 5,2 mg), învelișul capsulei (structură): hipromeloză, PureSeaTM Natural [alge marine brune (Ascophyllum nodosum (L.) Le Jolis) în granulație fină, cu iod] 100 mg (iod 65-98 μg – 43-65% VRN*), agent de încărcare: fosfat de calciu, bisglicinat de zinc (zinc 5 mg – 50% VRN*), ACTAMIDE® [extract din boabe de piper negru (Piper nigrum L.) cu 95% piperină] 5 mg (piperină 4,75 mg).
*VRN= Valori de referință ale nutrienților

MOD DE UTILIZARE

1 capsulă cu un pahar de apă după masă.

ATENȚIONARE

Dacă sunteți hipersensibil sau alergic la oricare dintre ingredientele acestui produs sau dacă utilizați medicamente, consultați medicul dumneavoastră înainte de utilizare. Acest produs nu este recomandat femeilor însărcinate și celor care alăptează. Consumul zilnic recomandat nu trebuie depășit. Suplimentul alimentar nu trebuie utilizat ca substitut al unei diete variate și echilibrate și al unui stil de viață sănătos. O dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Din cauza variațiilor naturale ale proprietăților ingredientelor active, culoarea, gustul și mirosul produsului pot varia ușor de la un lot la altul. Aceste variații nu au impact asupra calității și eficacității generale a produsului.

DEPOZITARE

A se păstra într-un loc întunecat și uscat, la o temperatură sub 25°C.

**Surse

Drewnowski A, Almiron-Roig E. Human Perceptions and Preferences for Fat-Rich Foods. In: Montmayeur JP, le Coutre J, editors. Fat Detection: Taste, Texture, and Post Ingestive Effects. Boca Raton (FL): CRC Press/Taylor & Francis; 2010. Chapter 11. Available from: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK53528/

Leonard WR, Snodgrass JJ, Robertson ML. Evolutionary Perspectives on Fat Ingestion and Metabolism in Humans. In: Montmayeur JP, le Coutre J, editors. Fat Detection: Taste, Texture, and Post Ingestive Effects. Boca Raton (FL): CRC Press/Taylor & Francis; 2010. Chapter 1. Available from: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK53561/

Yale University. "A taste for fat may have made us human." ScienceDaily. ScienceDaily, 5 February 2019. www.sciencedaily.com/releases/2019/02/190205161420.htm