TUMMYTOX blogs.

Assunta este acum din nou în formă maximă datorită produselor TummyTox!

Assunta este mama si antreprenor. Are un atelier de vopsitorie si, deși nu a suferit niciodată de probleme majore cu excesul de greutate, după ce a născut i-a fost greu să scape de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii. Dar mai presus de toate, să scape de zona umflată, care o chinuia în fiecare zi de la primele ore ale dimineții.

Dar după ce a dat o șansă produselor TummyTox, ea a reușit să revină în formă excelentă și să se simtă frumoasă din nou, iar acum nu are absolut nicio intenție să renunțe la ele!

image

Balonarea: o problemă care a chinuit-o pe Assunta de la primele ore ale dimineții!

Assunta ne-a povestit că, după sarcină, nu numai că a fost în imposibilitatea de a da jos cele 5 kg* extra acumulate pe parcursul celor 9 luni de sarcina, dar a constatat, de asemenea, că se lupta cu o senzație acută de balonare abdominală

A fi în permanență cu această senzație, a făcut-o să-și piardă stima de sine: de fiecare dată când se privea în oglindă îi era greu să se recunoască și ajungea să poarte haine largi care îi ascundeau burta. Pentru Assunta, să te simți la fel de frumoasă ca înainte de sarcina, era o misiune imposibilă. 

Dar a apărut un aliat neașteptat: TummyTox!

Într-o zi, în timp ce-și petrecea timpul online, Assunta a descoperit produsele TummyTox din pură întâmplare și, atrasă de ingredientele naturale, de modalitatea ușoară de a fi consumate, de numeroasele recenzii pozitive care i-au inspirat încredere și de ofertele incredibil de accesibile, a decis să le da o șansă.

Și-a început astfel călătoria. În prima lună a cumpărat Booty ToneNight Burner Drink și My Skinny Tea și, ulterior, în a 2-a lună, Slim Tummy Caps și drajeurile gumate Shine Bright.

Prima schimbare vizibilă? După doar 1* săptămână!

Prima ameliorare observata de Assunta a fost o scăderea evidentă a balonării după prima săptămână, urmată de pierderea kilogramelor în exces în următoarele 2* luni, timp în care a combinat și o dietă cu produsele și exerciții fizice. În plus, ea a observat o scădere remarcabilă a poftei de mâncare și, prin urmare, acum este capabilă să gestioneze mult mai bine senzațiile de foame, care au devenit șimai puțin frecvente.

Reușindu să se trezească fără acea senzație enervantă de balonare, Assunta a primit energia și motivația necesare pentru a continua drumul cu produsele TummyTox, iar datorită acestora acum poate să urmeze o dietă de 1.100 de calorii pe zi fără prea multe probleme!

image

Assunta se simte acum din nou frumoasă și în formă!

Integrarea produselor TummyTox în rutina ei zilnică a ajutat-o ​​pe Assunta să-și recapete forma fizică de dinainte de sarcină, să aibă din nou un abdomen platsă scape de grăsimea în exces (în special cea de pe abdomen) și să aibă un posterior mai tonifiat. Acum se simte din nou în formă, zveltătonifiatăfrumoasă și atrăgătoare !

În plus, a fost atât de mulțumită încât acum recomandă TummyTox tuturor prietenilor și cunoștințelor ei și nu are absolut nicio intenție să renunțe la produsele ei preferate, care au devenit o parte integrantă a vieții ei de zi cu zi.

Încearcă produsele preferate de Assunta într-un program eficient de slăbit de 2 luni!

5 produse puternice capabile să-ți transforme complet corpul și să te ajute să-ți atingi obiectivele de slăbire într-un mod simplusigur și rapid.

  • Arderea grăsimilor 24/7: zi și noapte.
  • Ajută la menținerea apetitului sub control.
  • Atacă chiar și cele mai încăpățânate grăsimi și previne formarea de noi celule adipoase.
  • Accelerează metabolismul și stimulează digestia corectă.
  • Ajută să dormi mai bine și să relaxeze atât corpul, cât și mintea.

* Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite față de cele afișate pe site.